- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След края идва начало?
При мен нещата стоят по-малко по-сложен начин.Давала съм втори шанс,когато аз съм късала приятеля ми,а когато сме късали по взаимно съгласие сме се връщали един при друг,но сме късали за глупости.Втори шанс съм давала само на него,на никой от предишните ми приятели не съм.Ако щете ме наречете безхарактерна,но това е положението.Мисля,че всеки заслужава втори шанс ако виждаш в него потенциал да не бъде такъв какъвто е бил преди и да не прави същите грешки.И въпреки,че съм давала втори шанс в тази връзка не мисля,че бих го направила в следващите ми,защото това значи да правя още компромиси със себе си,а вече определено се изчерпах откъм компромисите ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
А по моя въпрос 4 коментара на горе ... ??![]()
Не вярвам във втория шанс ....Щом човека се е провалил 1 път трудно може да заслужи доверието ми пак... Дори и да се съберем пак вече няма да е същото,аз винаги ще си имам едно на ум ....
--------------------------------------------------------
при условие,че го премахвам от живота си...след време също няма да го потърся
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
lde
По-скоро не... Макар че зависи от случая.Първоначално написано от NaGaStYlE
Може би там и тогава друга съм била ...
що за въпрос е това? да го изхвърлиш защото ти е омръзнал и да си по4инеш от него.Замисли се ,ако наистина 4увстваш това към някого зна4и нищо няма да се полу4и.Аз самата ,ако някой ме изхвърли от живота си така,никога и да ме моли няма да се върна,просто защото ве4е си е по4инал от мен и може пак да продължим.
Еха,ама вие всичките ли сте безгрешни?Не сте ли правили грешки,спрямо човека до себе си...Не давали 2ри шанс...Защото най-вероятно не сте обичали истински....Всичко си зависи от хората,ако са видели грешките си и искат да променят нещата м/у себе си,биха го направили и биха си дали 2ри шанс...Просто трябва да се обичат...да си вярват и да знаят защо си дават този шанс..