.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

любов или приятелство

Излизам с едно момче от известно време. В началото исках да сме само приятели, но той беше доста упорит и реших, че може и да се получи. Но не изпитвам силни чувства към него, няма я тръпката да нямаш търпение да се видиш с другия човек. С него ми е спокойно и сигурно и се питам дали това е достатъчно и не е ли по-добре да сме си само приятели.
    Гадното е, че преди ходех с неговия приятел, в който бях много влюбена и все още не знам дали съм го преживяла. Повечето пъти, когато спомене името му и на мен ми става тъпо. Даже искаше да ходим на море четиримата - аз, той, бившия и новата му приятелка. За мен това е адски тъпо. Има ли смисъл да продължавам?

Останете си приятели ...
    чудиш се защото може би ти дава сигурност, но недей егоистично е да тръгнеш с него ... само ще го нараниш след време
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Останете си приятели ...
    чудиш се защото може би ти дава сигурност, но недей егоистично е да тръгнеш с него ... само ще го нараниш след време
    +1 .. Напълно съгласна! = ))
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Щом няма тръпка,не си мислиш нон стоп какво ли праави,с кой ли е...според мен няма да се получи.Все пак това е напълно нормално за началото на една връзка - химията.Но като прибавим това,че не си много сигурна дали си забравила старото си гадже..Първо е най-добре да си помислиш дали с бившия ти има шанс.Ако го има като вариант как ще тръгнеш с когото и да е било?Бъди наясно със себе си,преди да поемеш отговорността за нечий други чувства.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Послушай сърцето то никога няма да те излъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си