- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Half-Life
Това не е точно тийн тема... Всъщност въобще не е тема свързана с тийн и underage проблеми... Защото Half-Life е класика... По-старите тийнове между късните 18 и ранни 20 години ще си спомнят 1998 година когато излезе нещо нечувано в света на игрите откъм геймплей, история, че дори и графика... Всички ние малки гаменчета по онова време се събирахме у приятели (ако си спомянате тогава компютри нямаха всички)
да цъкаме Великия Халф-Лайф и да се насираме буквално от кеф когато минавахме на следващото ниво... После дойде и мултиплейърът което утвърди халф-лайф като Мрежова игра Номер 1 за всички времена... После да не говорим за Counter-strike... (там и досега е лудница).
С няколко думи: нищо не може да се срвани с атмосферата на халфа, с нищо не може да се сравни звука, геймплея и т.н. и който реши да ме оспори най-вероятно не е играл играта, или не я е разбрал или по-лошо е един от съвременните млади геймърчета разглезени от гиьфики на игри като Crysis и т.н.
oфф тея игри бе![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Мен, успокой се и отивай в кофата.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Е офф, офф... но поне хората дето разбират от игри играят това а не Farmville във Facebook...Иначе не ми е само до игрите... Има и други влажни (сори грешка) важни неща за оправяне и правене...
Мен, аз к`о ти казах? На FAAAAAAAAAAAARM VIIIIIILLLE никой не бози вече...Мани Half-Life -a ... Counter Strike играй.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
![]()
боже пак ли тея игри ?
![]()
вие аниммациики, компютърни игри?
ей направо ме цепите
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Първоначално написано от venityyy95
Да пак тези игри... Ако някой ми каже, че не играе значи няма компютър ил не знае как се ползва това "животно" . Относно темата. Реших, че тук искам да покажа възхищението си от тази игра... знам, че не съм избрал подходящото място (все пак това е форум за банда надървени и разгонени подрастващи, които се чудят какво да кажат, че живота им да изглежда по-гаден отколкото е (не се обиждайте не всички са така) ) но все пак си пуснах темата... пък вие си псувайте, хилете се, дразнете се, гаврете се, подигравейте до припадък...
още ли я играете тая игра ??![]()
Аз не играя нищо,поне от 3-4 години,само Solitare и 8ball в miniclip.Първоначално написано от slap