здравеите аз сам 14 годишно момиче което е влубено в 18 годишно момче. В нашия град повечето 18 годишни момчета ходят с 14 годишни момичета .Аз го намерих в скайп и си пишеме вече сиг година и един ден реших да му призная всичко ,цялата история от както го видях на една автогара преди 3 години... Той каза , че знаел че го харесвам ама нищо не правеше ... като ходиме на кафе само че с различни компаний понякога сме на една маса ама той ме гледа бих казала постояно ама нищо до там .Вчера до като си писахме нещо стана една тема и го питах нали ще ме качи на конче за да му върна запалката той каза не и аз му казах моля те ако поне малко ме обичаш и тои вика това няма общо.Аз го попитах а обичаш ли ме и той еми незнам ае от мене да мине да ама аз викам сигурен ли си не искам напразни надежди .И тои ама ти сериозно ли и вика ще ти кажа нещо и си прави изводите. Каза че преди време обичал някакво момиче ама то му сгънало сърцето и от тогава си обещал да не влага чуства и вика че сам щяла да съжелявам ...но аз от 3 години го харесвам даже бих казала че го обичам. Дайте ми съвт моля ви защото вече полудявм