.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Полудявам хора ....Помощ :#

здравеите аз сам 14 годишно момиче което е влубено в 18 годишно момче. В нашия град повечето 18 годишни момчета ходят с 14 годишни момичета .Аз го намерих в скайп и си пишеме вече сиг година и един ден реших да му призная всичко ,цялата история от както го видях на една автогара преди 3 години... Той каза , че знаел че го харесвам ама нищо не правеше ... като ходиме на кафе само че с различни компаний понякога сме на една маса ама той ме гледа бих казала постояно ама нищо до там .Вчера до като си писахме нещо стана една тема и го питах нали ще ме качи на конче за да му върна запалката той каза не и аз му казах моля те ако поне малко ме обичаш и тои вика това няма общо.Аз го попитах а обичаш ли ме и той еми незнам ае от мене да мине да ама аз викам сигурен ли си не искам напразни надежди .И тои ама ти сериозно ли и вика ще ти кажа нещо и си прави изводите. Каза че преди време обичал някакво момиче ама то му сгънало сърцето и от тогава си обещал да не влага чуства и вика че сам щяла да съжелявам ...но аз от 3 години го харесвам даже бих казала че го обичам. Дайте ми съвт моля ви защото вече полудявм

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    След 4 години, когато ти си на 18 и той е на 18, ще се ожените и ще имате 6 деца, за да оживеят някои, когато холерата удари вашето село.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Недорасло си. И глупаво. 20 пъти го караш да ти каже, че те обича, той го казва(извинявам се, пише ти го не къде да е, а по скайп!) изнасилено и после викаш "не ми давай напразни надежди". Че ти сама си ги даваш!

К'во да коментирам повече. Първите ми две изречения казват всичко.
    Темерутско е да твърдиш, че обичаш някого, когото си видял няколко пъти на кафе, а даже не си го заговорил; тъпо е да караш да ти се обясняват по любов по скайп; общо-взето животът ти се свежда до скайп и свенливи погледи на живо. Жалко е.

еми аз ли да го поканя на среща толкова пъти му правя намеци и тои на мене ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от didizlowe
    еми аз ли да го поканя на среща толкова пъти му правя намеци и тои на мене ...
    Изчакай да получи съновидение, което да се тълкува като "среща" от съновника и действай.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

За полудяването единствения лек е лудницата ..............
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Момчето въобще не е виновно, ти сама си даваш напразни надежди.Осъзнай се и продължи напред.

Аз нищо не разбрах пишеш слято и нищо не ти се разбира и той акза не и аз го питах и тои така

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Съгласна съм с Мармаладка. Сама си даваш надежди и го караш да ти казва разни неща, а после обвиняваш него. Ако момчето те харесва сам ще дойде. Не е нужно да насилваш нещата - нищо няма да постигнеш така. И спрете с тоя скайп - нищо хубаво не излиза от него. Разчитай повече на срещите на живо и физическия контакт, отколкото на писанията па скайп.

ПП Лично мнение - не те взима на сериозно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

офф значии .. ще се моля аз на някой да ми каже,че ме обича .. тряя да съм бавноразвиваща .. пича не те харесва .. или пък и да те харесва не иска да се обвързва и ти го е казалл .. и ако не можеш да разбереш сама , аз ще ти поясня кво тряя да направиш --- > ОТКАЖИ СЕ !

ако е нормално момче няма да иска да излезе на среща с 14 годишно дете.
    Купи си нова играчка и ще го забравиш бързо бързо.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    ако е нормално момче няма да иска да излезе на среща с 14 годишно дете.
    Купи си нова играчка и ще го забравиш бързо бързо.
    Сигурна ли си,че не върти още няколко като теб ?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Ъх .. по скайп любов няма ...
    Пък и годините .. нз - вярно 4 години не е кой знае какво, но засега са проблем. Имам предвид някой приятл ш го пита имаш ли гадже, той -да. На колко е - ми на 14..

ПП: Ии съгласна съм с Elenichkaa
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    in the reality : )
    Мисля, че mArMaLaDkA беше достатъчно изчерпателна.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Guest

Re: Полудявам хора ....Помощ :#

Ай ай ай... ако си готова да дадеш всичко, най - дълбоките си чуства, най - искреното отношение и най - съкровените си моменти... давай смело напред и го обеди, че ти си момичето/момчето за живота му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си