.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Skype вирус

Hybrid View

Skype вирус

Значи една приятелка ми изпрати следното съобщение... is this you http://migre.me/115D7?=www.facebook.com/photo.php и аз си помислих, че нали ме пита за снимка във фейсбуук и отворих сайта .. след тва се стартира нещо, изтегли се и оттогава като си седя в Скайп от време на време се минимализира и праща това съобщение на 2/3 абоната.. Намерих това което се изтегли и го изтрих, но съобщенията си остават. Изтрих Cookies в нета и в папката на Скайп-отново нищо. Трих history i temporary internet files пак същата боза. И това съобщение всеки ден е един е същ линк. за ся го имам от 2 дни вчера пишеш е is this you http://migre.me/115D7?=www.facebook.com/photo.php , а днес who did this pic of you? http://migre.me/115D7?=www.facebook.com/photo.php Ако някой се е сблъсквал с това и знае как да прекратя тва спамене плс. да сподели.. ужасно е през 5 минути скайпа да ти се минимализира..

Как може да ги отваряте тези работи.....снимка във фейсбука , не виждаш ли , че пише отпред miqre.me ( което веднага трябва да те наведе на мисълта "съмнителен сайт" ) . И след като го отвори нещо се стартира ? Аз съм го отварял и знам , че те пита дали искаш да запишеш файла , естествено , че даваш "НЕ" .
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Re: Skype вирус

Цитирай Първоначално написано от denix0
    след тва се стартира нещо, изтегли се
    по скоро ти го изтегли... така, че ти си си виновна... няма как компа ти автоматик да е цъкнал "Запис на файл"
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    то хубаво да е цъкнала да се записва, тя си е виновна, но.. ако имаше хубава антивирусна, щеше да го хване... очевидно такава липсва

добре де хорааа.. знам че съм си виновна, ама аз ви питам дали знаете как да го оправя, а не тука да ми казвате колко съм тъпаа

Казвам ти , най-добре преинсталация на Win . Познат имаше този проблем и преинсталира ....

ооллее.. няма ли по - прост начин .. винаги има и друг начинн умразна ми през 2 дни да си преинсталирам Уиндоуса зарди вируси.. ама тва не е точно вирус.. може да съм била достатъчно глупава , за да го отворя, но д/г разбирам от компютри.. за момиче.. ии така тва си има начин.. не мисля , че е точно вирус и по някакъв начин си намира прозорче, чрез интернета да ми пълни скайпа.. ама нз как да го спра.. плс ХЕЛПП

Казах ти нещо , не ми се разправяй ..... Не влизай в смотани сайтове и не отваряй съмнителни линкове , не сваляй съмнителни .EXE - та и .BAT и няма да преинсталираш през 2 дена....Айде сега на чистичко с Антивирусна . Действай , действай ... Win 7 се инсталира за 30 минутки....на лаптоп съм стигал до 14 минути рекорд

мерси все пак за хелпа ..ама няма пъкк.. аз ши чакам някой компютарджия да ми каже как да го оправя.. :P ..
    Айде чакам мнения.. компютърните разбирачи да казватт , че неска се побърках от тва тъпо червейче (щото май червей било).. мс на всички дето отделиха време да пишат по темата и на всички които ще пишат по темата

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от denix0
    умразна ми през 2 дни да си преинсталирам Уиндоуса зарди вируси..
    Минаваш на Линукс или Мак и нямаш проблеми с вируси

Като за начално една безплатна версия на - "avast! Free Antivirus 5.0.594" (Цък)

Допълнителни, но изключително полезни програми, които също трябва да ползваш:

2. "Trojan Remover 6.8.1 Build 2588" (Цък)

3. "Trojan Guarder Gold 7.23" (Цък)

П.С. - Успех от мен и дано да се оправиш и без преинсталация!

doomkillerr мерси много.. Нод32 явно нещо не правеше.. сканирах целия комп. с аваст и откри 72 заразени файла. Повечето бяха от систем32 за тва ги сложих в клитка.щот ко ги изтри лошо става.. пък тва 2-рото за троянците ми откри над 7 .. апък 3-тото още не мога да го изтегла, но като успея ше споделя какво е станало. МС много..

....

Вируса се казва Koobface worm , има и видео как се маха в youtube пиши How to remove the Koobface Worm и намери видеото което може да ти помогне
    П.С. аз само цъкнах на линка и ся имам този проблем и линкове несъм пращал защот съм нов потребител.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

......

ами аз си оправих проблема с смяна на парола на skype след това го деинсталнах и махнах всички останали скрити фаилове,после слагаш стара версиа на примерно 3.8.0 от замунда теглиш AVG за да смениш анти-вирусната пускаш да сканира и да маха заразени файлове.Ако това не стане просто Преинсталваи Windows

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си