- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Facebook, Twitter ili Myspace ?!
Първоначално написано от wheeliemaster
Нито едно от трите. Предпочитам истински хора в реалния свят, а не снимки по монитора ми, които ми пишат коментарчета. Всъщност използвам компютъра си единствено за музика/филми, за да си уговоря с някой среща по Скайп вместо да си хабя парите в телефона и за да влезна веднъж дневно макс в ТийнПроблем и да ви попрочета глупостите.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не използвам нищо от тях просто не знам какако иска някой да ми обясни
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Каквото не разбираш питай.![]()
имам регистрация само във фейсбук,харесва ми като сайт,има интересни неща
1+ И аз не признавам този тип запознанство.Първоначално написано от loliii
![]()
^ точно тия сайтове не са запознанство..не ги бъркай със сайтовете, предназначени именно за това![]()
иначе, имам ги и трите..ползвам само фейсът и то само за да се "свързвам" с познати/приятели
май спейс-а излезе от мода, пък туитър-а го зарязах тотално![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Еми аз имам регистрация и в трите сайта, но редовно влизам единствено във Буук-а. Горе долу веднъж седмично влизам в майспейс, но там просто нямам много познати защото му мина модата, а пък в туийтър изобщо не влизам.. не знам или не зацепвам за кво става на въпрос в тоя сайт или той найстина е доста скучен ;д
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
които иска да ме добави в Туитър: vixret0
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Някога беше на мода impulse, сега facebook. И това ще отмине. Истината е, че където е напливът на хора - там се бутат и други, ама то е така: стадото си е стадо. Повечето дори не знаят за какво им е тази регистрация там. Имам регистрация във фейса, защото ми се налага, все някой ще ми прати я да видя някоя снимка, я нещо друго, пък и да си махна тук-там някой етикет от снимка, за която не са ме питали може или не да се качи.За мен този сайт е безполезен, няма какво да науча от него (само интриги и клюки) и губене на време.
![]()
Имам и фейсбук, и майспейс, но спейса много ми бъгясваше и го оставих. И сега само фейсбук
Фейсбук![]()
там е интригата![]()
MySpace!
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ползвам само Фейсбук.Другите не ми допадат .
Нямаше логика,беше любов.
MySpace и Twitter ги ползват повече чужденците, в България не са много разпространени, но все се срещат хора, които ги ползват, аз лично преди висях в импулса ама сега го оакаха и повечето хора си деактивираха профилите![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
++Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
М.
![]()
Имам регистрация само в Facebookи го използвам..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
MySpace е интересно,но не ми се занимава,а Twitter не му намирам смисъла,освен звездите да пишат всеки ден какво ядат за десерт и истеричните им фенки да ги засипват със съобщения.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива