- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо не е наред с мен ли или..
Значи момче на 15 съм
И някак си на тая възраст всички около мен са луднали за гаджета и т.н., ама аз нямам НИКАКЪВ ентусиазъм да си намеря приятелкаа и т.н. и т.н.
Аз никога всъщност не съм имал гадже и не искам, не знам защо
Имало е моменти, в които съм се увличал по някое момиче за 1-2 седмици, ама нищо сериозно и отмине, в смисъл основно заради външния вид.
Та има ли хора като мен, нормално ли е или имам нещо като апатия или де да знам.
-.-
Ако до 18 не те тресне хормона - бягай в манастир
По принцип е нормално на тая възраст. По нагоре... би свидетелствало за доста нередни неща.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нормално е. Има хора, които пренебрегват "тресенето" на хормона и разсъждават по - трезво от други, не значи че имат хомосексуални или асексуални наклонности. Не трябва да ги пращаме в манастир за това.
Значи ако цял живот нямам желание за връзки и секс съм нормален и нищо ми няма?
Алооо оженения, я се вземи в ръце. Изпили са ти мозъка. Биология дали си чел?
Dr. Gregory House
Човече говориш за асексуалност. Момчето спомена, че е имало увлечения. Той искаше просто да се покаже, че е толкова по - различен от "малоумните" си приятели, които забиват всичко живо което мърда и има цици.![]()
е к'во толкова и аз съм на 15 и аз не щъ гаджета и тн. и изобщо никого не харесвам . Ако харесам някого ще е заради външния вид или щото играе wow xD и т'ва ще трае 2-3 дена понякога и по-малко.
Fullmetal Alchemist.
Да си смени средата тогава.Първоначално написано от vesji
А мен слабо ме вълнува колко отчаян от своята скучна натура е. Което между друго си е породено от типичния страх че ако направиш нещо не както са те учили ще станеш за смях. Би трябвало и всички други да не се интересуват от манията му за шут.
Dr. Gregory House
=/ кофти друми приятел...
На всеки му идва времето както се казва.Може би не си срещнал момиче, което да те впечатли.Знам ли.
и аз съм така
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Имам лоша новина за теб...гей си![]()
![]()
Не бе споко,няма нищо ненормално да не гониш по цял ден момичета,радвай се на тоя миг защото като те прасне хормона и ще има хем боли хем сърби![]()
>>DjBelev<<
ами все още си детеизживей си първо детството,че после да не съжаляваш!
А пък за гаджета имаш цял живот после![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
не насилвай нещата.
аз съм на 14.;д
викам си абе няма ли най-сетне да си намеря гадже бе.;д
ии си хванах.
ама.. нещо не ми се занимава.
и не го харесвам особено вече. :/
и са се чудя как да скъсаме.
най-яко си е free.
не някой цял ден да ти досажда бате не знаеш как да се отървеш.
кефи се.
Спокойно, батка, не се притеснявай, че часовникът ти е на 6 и половина все още, до 45 години ще бъдеш на 12 часа, така че всичко е ОК![]()
Имаш време, няма смисъл да се юркаш с някоя курва, че белким да ти се отвори парашутът...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Липса на гадже,не означава,че си гей или нещо не ти е наред.Не бързай,освен това не си единствения 15 годишен без приятелка.
еми според мен всичко това е нормално и аз имим такива приятели дори един от тях е вече на 22 и все още не изпитва нужда да е с някое момиче, пък и ти си все още на 15 има време докато както каза notlike да те "тресне хормона"..![]()
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !
аз съм на 17 като бях на 14 грам не знаех кво става, камо ли гаджета, приятелки, има някои като мене дето късно ги "праска хормона", както казаха, то май е до генетика, не знам точно![]()
това за който го мързи ,да бе
Липса на гадже не означава, че си гей, но липсва на желание да си хванеш гадже според мен означава, че ти има нещо. Не харесваш никого, не искаш гадже - че кое нормално момче /а и момиче/ в пубертет не иска да прави секс??? Не може да нямаш увлечения... Сори, пич, не че подкрепям загорелите, ама тва твойто не ми изглежда на добре.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ако не общуваш с момичета, не те обвинявам. Но по принцип не е нормално. Мен още от 12 ме беше хванал бяса![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
и за това ще му дойде времето ... просто някои ги "праска хормона" малко по бавно и ти явно си от тях ама не означава че нещо не ти е наред
![]()
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Ще ти дойде желанието, споко. Искаш или не, противоположният пол ще ти се намеси в живота доста грубо, ахах. 15 са си 15Виж, ще си говорим докато врътнеш 17-18 как ще е, пък по-натам - мани беги.
Много ме кефи поредният култово-галфонски отговор на валдесбг, държа да призная.