- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко съвет-цикъл
Здравейте искам да ви помоля за малко съветче.Не съм сигурна че това е темата но все пак...Как мога да си намаля цикъла?В смисъл,че този месец ми съвпада с морето(цялото море ше съм в цикъл!!!)Казаха ми за някакво хапче с което ти пропуска 1 месец,но не искам да се тровя с толкова хормони!Споменаха ми и нещо за витаминС.Искам просто ако може да ми трае 3 дена вместо 7!Някои да му се е налагало?Съвет моля!
Първи ден вечерта - аспирин или аналгин
Втори ден сутринта - аспирин (и да хапнеш нещо, че иначе дразни стомаха)
Втори ден обяд - аспирин
Втори ден вечерта - лимон (цял) хам-хам
Трети ден - цял ден си папаш лимони
Трети ден вечерта - ампулка вт ц
Четвърти ден сутринта - пак една ампула
Аспирин/аналгин, за да ти се засили течението първите дни,
а лимоните и ампулите, за да ти го прекъсне.
Не ти препоръчвам да караш само на ампули.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ии аз бях в такова положение преди година-две .. и си спомням ,че пих витамин C и при мене подейства ,но после пих аналгини ии ми се възвърнаии даже и се усили беше гадно,но пък си прекарах екстра на морето xD
Значи работата си е във витаминЦ-то.Преди години имах кръвоизлив и ми бяха предписали витамин К.Някои запознат с това?
А teddyx33 не разбрах това с възвръщането?...На следващия месец не си ли идва нормално?
^ ами имах предвит ,че пих (май така беше ,,беше одавна не помна) Витамин ц ии ми спря ии на морето всичко ми беше ОК ,но после като се прибрах вкъщи пих аналгини там и нещо друго имаше майка ми го даде ии пак си ми дойде ,но ми беше силно течението. Но според мен няма проблем да си пиеш витамин Ц ии да изчакаш да си ти дойде следващия месец.. =] Тогава майка ми ме караше ,че не било никак хубаво вв "моята възраст" която вече мина =D
дано съм ти помогнала ..![]()
Витамин К съдейства за бързото съсирване на кръвта не пий от него![]()
Humans need fantasy to be human.
Витамин К съсирва кръвта...не мисля,че е добре да се спира точно с него,но не съм лекар...По-добре питай лекарПървоначално написано от myrapture
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Витамин Ц и ти спира.Поне аз като пия 2-3 дена нямам.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Странно,на мен никога не ми се е получавал този ефект.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аа.. само да попитам колко често взимате витамин ц ?![]()
аз във 1ви и 2ри ден съм ходила на плаж.
отиваш със превръзка ,после ако има съблекалня махаш превръзката ,излизаш от водата и пак си слагаш нова .. понаместваш малко крилцата и готово..
това също е вариант![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.