.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Споделяне

Голям фен Аватара на NaGaStYlE

Споделяне

....

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я смали всичко това в 3 изречения, ако искаш адекватен съвет. От мен както и от всички остабали.

Или го посни в "Лично Творчество" поне да знам защо е толкова дълго и вероятно сълзливо романче.

Няма проблем, който да не може да се обясни с 5 изречения. А ако има - то този проблем трябва да се отнесе към съответните власти, а не да се споделя във форум.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Я смали всичко това в 3 изречения, ако искаш адекватен съвет. От мен както и от всички остабали.

Или го посни в "Лично Творчество" поне да знам защо е толкова дълго и вероятно сълзливо романче.

Няма проблем, който да не може да се обясни с 5 изречения. А ако има - то този проблем трябва да се отнесе към съответните власти, а не да се споделя във форум.
    от хора в форума небих приел и савет...треа да е прекалено добре.Просто искам да се излея....

Прочетете!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Не знае какво иска .. Наистина тъпо е постъпила, когато те е целунала макар да си има приятел... Ами аз те съветвам засега нищо да не правиш по въпроса, а тя ако продължава да прави разни тъпотии - говори с нея и се разберете ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    В мислите на хората
    Другия път тогава пускай "Лично творчество".

Тук хората пишат за да получат мнения и съвети. Там просто споделят.

А това че се имаш за някакъв специален господинчо.. си е твоя работа. Обаче не е продуктивно

Макар че... какъв е смисълът да изпишеш един чаршаф безсмислени буквички и да вярваш че това ти помага да съживиш умрелия си душевен свят?

Dr. Gregory House

Владимир е гаден тая вечер. I like it.

он: Оф, абе... как можеш да си на 21 и да пишеш деЦки? И Плевен в кавички? Наби ми се в очите просто, има и още, ама ще се сдържа. И не смяташ ли, че малко си минал възрастта, в която да постваш хронологии от скайп във форум? Най-малкото не е етично.

Град
    В мислите на хората
    Вероника - дразня се на превзетите романтици, дето се мислят за уникални чудеса на природата, които по тази причина не могат да бъдат разбрани, како и защото останалата част от света е ужасно място ьза живеене защото думичката любов не присъства в 99% от словата ни. И смятат че.. могат да серат навсякъде без да се налага да обясняват

Знам колко непродуклтивно е да се дразниш за неща, които не зависят опт теб, това само доказва човешкия ми произход. Както и невъзможността ми да бъда канонизиран за светец(предвид че все още съм жив)

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз изчетох всичко това само, защото ти си искал да се "излееш" ?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

който го мързи да чете,да не-чете,никого некарам насила
    смятам,че горенаписаното по се вписва тука отколкото останалите пародий (така да го кажа)
    и вобще се нямам за "специален господинчо"

Прочетете!

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    и вобще се нямам за "специален господинчо"
    Само дето наричайки всички други теми пародиИ показваш точно това.

Нека Вероника ти обясни защо е така.. щото нейния стил е по смилаем от моя

Busted

Dr. Gregory House

грам неме грее какво мислиш,като те гледам как си си ме харесал да се заяждаш ... ти целия си една пародиа

Прочетете!

Напълно съгласна съм с твоята приятелка.Момичето си има приятел, но едва ли го обича.Когато един човек обича дори да е далеч от любимия си не се нахвърля на другиго.Просто чака половинката си със силен копнеж.Тук не мисля, че става дума за обичане.А и нека не забравяме факта, че тя първа те е целунала.Ти си и отвърнал, това не е грях.Нормално е, когато човек има чувства да не се отдръпне.Всъщност в момента тя играе двойнствена игра, която съвсем не е честна, поне в моите очи.

Лично моето мнение е, че би трябвало да седнеш и да поговориш с това момиче напълно сериозно, но не по СКАЙП.Очи в очи.Сядате и изяснявате положението, в което сте поставени.Не можеш да бъдеш сигурен кого ще избере, след като показва, че и харесва твоята компания.Личи си, че имаш чувства към момичето, защо да оставяш нещата недовършени.Опитай, нищо няма да изгубиш.Борбеноста за мен е много важно качество и се прекланям пред хора със силен дух, които си поставят ясна цел и я преследват.Та мисълта ми е - не се отказвай, глупаво би било от твоя страна.

Пожелавам ти късмет, дано нещата потръгнат.Но не позволявай да те правят на шматка и след старанието ти момичето да не остане наранено след това ваше изживяване, именно ти да останеш наранения.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Напълно съгласна съм с твоята приятелка.Момичето си има приятел, но едва ли го обича.Когато един човек обича дори да е далеч от любимия си не се нахвърля на другиго.Просто чака половинката си със силен копнеж.Тук не мисля, че става дума за обичане.А и нека не забравяме факта, че тя първа те е целунала.Ти си и отвърнал, това не е грях.Нормално е, когато човек има чувства да не се отдръпне.Всъщност в момента тя играе двойнствена игра, която съвсем не е честна, поне в моите очи.

Лично моето мнение е, че би трябвало да седнеш и да поговориш с това момиче напълно сериозно, но не по СКАЙП.Очи в очи.Сядате и изяснявате положението, в което сте поставени.Не можеш да бъдеш сигурен кого ще избере, след като показва, че и харесва твоята компания.Личи си, че имаш чувства към момичето, защо да оставяш нещата недовършени.Опитай, нищо няма да изгубиш.Борбеноста за мен е много важно качество и се прекланям пред хора със силен дух, които си поставят ясна цел и я преследват.Та мисълта ми е - не се отказвай, глупаво би било от твоя страна.

Пожелавам ти късмет, дано нещата потръгнат.Но не позволявай да те правят на шматка и след старанието ти момичето да не остане наранено след това ваше изживяване, именно ти да останеш наранения.
    евала \/

Прочетете!

Сега разиграва него с тебе, после ще разиграва тебе с някой друг...как ти се струва?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мацката не есериозна..и да го нямаше приятеля й в картинката пак бих ти казала да не се захващаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си