тази година ставам 11 клас хем се радвам, хем неОстават ми още 2 години и какво? Започва живота, работа, работа и пак работа
![]()
Много ми е гадно, че след две години завършвамзнам, че бързо ще минат.
Замисляли ли сте се за това някогаДи преди 1 2 години исках да завърша, а сега искам стана да малка
Живота е странен
![]()
Аз ще съм 10 и се чувствам по същия начин...помня като бях 3-4 клас как исках да порасна..ама то зе че мн бързо станаохх не знам ще се надявам по-бавно да минат тия години и ще се опитам да ги опълзотворя максимално
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Аз кво да кажа кат ще съм 12 клас тая года.11 клас мина много бързо за мене.
Не мисли за това. Искаш, не искаш времето си минава. Прави си кефа
аз ще съм 12 клас и аз хем искам хем не искам да завършвам![]()
и то не искам защото ме е страх, че няма да ме приемат никъде![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
И аз ще съм 11....и честно казано нито бързам да свършва, но не мога да кажа и, че не ми е интересно да видя как ще ми се развие живота в бъдеще!
живота найстина е кратък вчера бях дете днес съм голяма. А как бързо лети времето :P
Всяко нещо има начало и край.Мога да ти кажа само да се радваш на тези 2 години, които ти остават - аз имам с една повече 3 (за 10-ти клас съм). Учи, забавлявай се, за да помниш с хубаво последните години от училище, защото после наистина много ще ти липсва. И аз напоследък често мисля за същото нещо, но се успокоявам само с приятни мисли и така ;р Пък и после, ако станеш студентка- супер, още години, които ще са много диви, тъй като привилегийте ще са мноооогоо повече ;р успех !
Точно така..Първоначално написано от Seductress
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥