- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвет за обувчици (:
страшно съм си харесала тези обувчици
http://paolobotticelli.info/product/803/11e-10287.html
(в бежаво) ама и аз не съм 100% сигурна![]()
и то всъщност тези в бежаво ми приличат на бели .. някой случайно да им е виждал модела??
останала съм с впечатление от другите им обувки ,че са като на снимката някои даже по-хубави..
та според вас да си ги поръчам ли? .. имам нужда от убеждаване ..![]()
мерси предварително![]()
Добре де това е ботуш с отвор отпред.Къде аджеба питам аз ще го носиш? Мега непрактично + не особено привлекателно.
Според мен.
На мен ми допадат! С теб съм поръчвай ги! Вечер биха били седяли прекрасно на някоя рокличка, с която могат да се комбинират добре. Хайде поръчвай ги и после снимка чакаме :P или поне аз хихи
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Някви странни обувки...
Мен дължината нагоре по крака не ми харесва - яко къси са, сигурно стигат до средата на прасеца....Аз обичам ботуши до коляното поне.
Нещо Пайнер ми се виждат.
Но на теб ако ти харесват толкова много-давай![]()
Аз също смятам,че е странно - като ще е ботуш - да е ботуш. Като ще е пантовка/сандал - да е. Странно е така. Иначе не са лоши. Важното е ти да си ги харесваш.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Доста правилно казано, аз не бих носила такъв модел.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Е как къде? Ше отиде да се фръцка пред батковците за някоя банкнотаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
^Колко ограничено мнение изказа
Сладки са,летните ботуши обаче внимателно трябва да се комбинират с дрехите,защотото иначе стои ужасно.Поръчай си ги модела е по-скоро мръсно бял.
Хубави са,но наистина са доста странни..
Иначе аз в магазини не съм срещала такива - щом си си ги харесала,поръчвай..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
щом си си ги харесала,поръчвай..![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Не са зле , но .. са ми малко странни. 50 на 50 съм.
И все пак ти си ги харесваш , ти ще ги носиш , не ние. Важното е ти да си ги харесваш. (: