- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля че имам малък проблем...
Добре...ами не знам темата дали е в правилния раздел,ако не е моля да ме извиниете,но имам нужда от съвет...Та,адски притеснителна съм...понякога се справям,но сега усещам че затъвам...миналата година близо месец си търсих приятели и компания в новия клас,и то просто защото като съм на ново място почти никога и дума не обелвам...запознах се с три момичета на първия учебен ден (едната я познавах от по отдавна) но...не останахме фр-та...сега компания си имам-мн се забавляваме всички...но проблема е другаде...март месец започнах тренировки по танци...уж бях с една "добра" приятелка,която два месеца по-късно ме заряза иии...първо оправдание беше че момчето в което беше влюбена я е гъделичкало и през това време паднала по някфи стълби и си изкълчила крака на три места,после че е наказана да не излиза,и сега че баща и не давал...вече не и вярвам...но през това време през което тренирам просто ми е трудно да контактувам с другите момичета от групата...танцувам,радвам се че го правя,днес дори едната хореографка ми каза че започвам да ставам по добра и по бързо да помня,но мълча като пън...мисля че другите започнаха да ме мислят за някаква надуфка или нещо от рода...просто се тревожа че ако кажа нещо ще е адски тъпо и ще се изцеля неподготвена...адски трудно ми е да си "развържа езика",дори като получих похвалата не можах да покажа че се радвам както ми идеше отвътре...посъветвайте ме нещо,адски гадно ми е...
Какъвто и съвет да ти дадем човека от който зависи оправянето на ситуацията си единствено ти. Ако ти самата не си повярваш и не надделееш над това пусто притеснение, ние наистина няма как да ти помогнем. Събери повече кураж и повярвай в себе си, ситуацията не е толкова сложна, просто се изисква да бъдеш себе си. Говори и споделяй това, което мислиш, понякога ще срещаш и неудобрение, но това е сто пъти по-добре от безмълвието.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Дано да успея,трябва...инат съм,няма да се откажа лесно но...просто имах нужда от нещо стимулиращо...и наистина да надделея,така е...
Не се притеснявай, че ще кажеш нещо тъпо. Като те похвалят можеш да се усмихнеш радостно (не фалшиво) и да кажеш 'благодаря'. Притиснението тук е изключено - все пак не те карат да спасяваш света. Другите момичета, с които танцуваш - можеш да ги попиташ за някоя стъпка (ако са по-добри), нещо да ти покажат и така. Като цяло бъди отзивчива и мила, не вярвам без причина нещо да те обидят ;р
Ами те ме похвалиха,ама аз не знаех как да покажа че съм радостна и казах някакво Добре,а похвалата значеше адски много за мен ама мисля че се изложих с това добре,а ми идеше да изхахам от кеф и някакси адски много здържам емоциите си и не знам...хубавите идеи ми хрумват едва след като се е случило нещо за съжаление...
хахахахах ми да епик фейл е станало.Иначе както другите казаха винаги е по добре да кажеш нещо,от колкото да не казваш нищоПървоначално написано от step_up_right
![]()