.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

ПОМОЩ! спешно е !

Аз съм на 14 години.На 1 август ще ходя на море с баща си и някои други роднини.Би трябвало на 27 юли да ми дойде,но моят цикъл почти никога не е точен ... четох други форуми,където казват за море-тампони,но малко се притеснявам защото до сега никога не съм използвала тампон,а и нямам възможност да го сменям често,когато съм на плажа.. моля ви кажете ми какво да правя .. а и не мога да не влизам във водата,защото баща ми ще ме пита какво има .. а не мога да му кажа истината,зашото ще ми е адски неудобно
    Наистина ше съм много благодарна ако някой ми помогне.. незнам какво да правя и съм много притеснена

Re: ПОМОЩ! спешно е !

Цитирай Първоначално написано от wiki7
    Аз съм на 14 години.На 1 август ще ходя на море с баща си и някои други роднини.Би трябвало на 27 юли да ми дойде,но моят цикъл почти никога не е точен ... четох други форуми,където казват за море-тампони,но малко се притеснявам защото до сега никога не съм използвала тампон,а и нямам възможност да го сменям често,когато съм на плажа.. моля ви кажете ми какво да правя .. а и не мога да не влизам във водата,защото баща ми ще ме пита какво има .. а не мога да му кажа истината,зашото ще ми е адски неудобно
    Наистина ше съм много благодарна ако някой ми помогне.. незнам какво да правя и съм много притеснена
    тогава измисли по какъв начин можеш да скриеш истината !
    >> ако си девствена тампоните не са най-доброто решение.
    Кофти тръпка, баце ... ама дори и нищо да не казваш баща ти евентуално може да се осети .. (а може и да не се .. ние мъжете сме доста недосетливи в това отношение). Съжалявам .

кофти се получило ..
    не знам ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    И кое е смешно? Аз не видях такова...

Говори с баща ти и му обясни как седят нещата.. И не трябва да ти е неудобно - той ти е родител.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И кое е смешно? Аз не видях такова...

Говори с баща ти и му обясни как седят нещата.. И не трябва да ти е неудобно - той ти е родител.
    кой пък се е смял ..

Цитирай Първоначално написано от male91
    Кофти тръпка, баце ... ама дори и нищо да не казваш баща ти евентуално може да се осети .. (а може и да не се .. ние мъжете сме доста недосетливи в това отношение). Съжалявам .

Да,девствена съм ... предполагам че мога да му кажа и да не влизам във водата,но не ми е толкова неудобно от него .. ще сме с едни роднини не море и няма как да не разберат ако му кажа .. .. иначе поне за един ден мога да стоя извън водата без да осъмня никой,понеже се занимавам със спорт и доста често имам проблеми с краката .. ужасна болка и ако се престоря че ме боли крака знам че 100 % ще ми повярва .. мога да го направя в деня,когато ми е най-силно,а после ще измисля нещо

Цитирай Първоначално написано от male91

Да,девствена съм ... предполагам че мога да му кажа и да не влизам във водата,но не ми е толкова неудобно от него .. ще сме с едни роднини не море и няма как да не разберат ако му кажа .. .. иначе поне за един ден мога да стоя извън водата без да осъмня никой,понеже се занимавам със спорт и доста често имам проблеми с краката .. ужасна болка и ако се престоря че ме боли крака знам че 100 % ще ми повярва .. мога да го направя в деня,когато ми е най-силно,а после ще измисля нещо
    Когато отидеш на море може цикалът ти да закъснее, поради промяната на климата, но може и да подрани :}
    -----------------
    Това е втория вариянт, който НЕ ТИ ГО препоръчвам !
    http://archives.zavinagi.com/archive...p?topic=272429
    -----------------
    Третия вариянт е следния: на лъжата краката са къси ;] помисли си за вариянта да кажеш на някого

Големи притеснения, голямо чудо, ще кажеш, че баща ти и роднините ти досега са живели в гората.
    Едно 80% съм сигурна, че баща ти знае, че ти е дошло, роднините ти са се досетили, но не са ти казвали нищо, за да не те притесняват.
    За тампон не знам дали е добра идеята, защото е твърде голяма вероятността да не го поставиш правилно и/или да не можеш да отреагираш навреме да го смениш - и в двата случая ще се получат доста сконфузни ситуации за теб. Риск печели - риск губи. Ще е хубаво, ако успеете да отложите морето, докато ти мине неразположението, ако ли не - просто няма да влизаш във водата.

И НИКАКВИ хапове без лекарско предписание, само защото някоя си кокошка направила така. Отиваш на гинеколог, казваш си проблема, той ако прецени, ще ти изпише хапчета(въпреки, че дълбоко ме съмнява това да се случи).

Приятна почивка и не драматизирай толкова нещата!

Супер фен Аватара на radeberger
    И за какво трябва да криеш това , че ти е дошло ???
    Все едно не си на 14 , а на 10 . Според мен си е напълно нормално и за какво изобщо се притесняваш .

Е кажи на баща си.Няма от какво да се притесняваш..Не пада от Марс така че..

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Големи притеснения, голямо чудо, ще кажеш, че баща ти и роднините ти досега са живели в гората.
    Едно 80% съм сигурна, че баща ти знае, че ти е дошло, роднините ти са се досетили, но не са ти казвали нищо, за да не те притесняват. .......

И НИКАКВИ хапове без лекарско предписание, само защото някоя си кокошка направила така. Отиваш на гинеколог, казваш си проблема, той ако прецени, ще ти изпише хапчета(въпреки, че дълбоко ме съмнява това да се случи).

Приятна почивка и не драматизирай толкова нещата!
    Точно така!!

Съгласен съм с всичко горенаписано!

Само не схванах на каква точно научна база все още стъпва моминско-фолклорният стереотип "не мога да влизам във водата..." ?!

Кое точно би ти попречило да го правиш?
    Ще повредиш Морето може би?
    Или то Теб?

Тогава просто зарежете всяка хигиена основана на ВОДАТА в периода когато сте "неразположени"!
    Иначе - по тази логика - Ще повредите Водата...или себе Си....

Измислени неща са това, отглас от един (надявам се отминал!) свят в който Жената е непълноценно и неравностойно "нещо" на Мъжа...
    Може ли такава диващина да се култивира съзнателно у млади хора все още - ето това ми е интересно?!

Изявата на менструално кръвотечение е нещо НОРМАЛНО!!! Нормална част от човешката физиология е и ВСИЧКИ (надявам се!) знаем, че е така.
    Някой да намира за нещо "срамно" или естетически неприемлив факта, че собствената му устна кухина непрекъснато продуцира "течение"...или че очите му правят същото...или че дори в мозъкът му се случва същото?!?
    Ако това не е "срамно" - защо тогава нормалното женско физиологично течение да е такова? Дали някой е готов да обясни?

Извод - отивай да почиваш, радвай се на Слънцето§Морето отблизо в никакъв случай НЕ посягай към фармакоактивните в-ва, които ще повредят за дълго този чуден механизъм, чрез който всички ние идваме в света.

Не се панирай.Знаеш ли на мене какви конфузни ситуации са ми били на главата,ма не ме притеснява да кажа на баща ми или на майка ми...ся физиология,да не си си го избрала,предполагам че няма да са само мъже на почивката с тебе,не се панирай,давай вид че не ти пука,влизай във водата примерно до колене,не се шашкай...

Наистина благодаря за всички мнения .. предполагам че просто ще се надявам да не ми дойде точно тогава, защото както казах не ми е особено регулиран .. а ако пък се случи няма да се панирам чак толкова и просто ще кажа на баща си .. ии отново много благодаря на всички

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    можеш да влизаш в морето ,гледай да е до колената де ;д и при мен приключва историята за 4 дни,така че ако ще седите повече ще имаш възможността да се топнеш в морето
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

е то дали си девствена няма значение има си и такива мини размери,но попринцип не е много подходящо морето по време на цикъл,но на собствена отговорност аз съм го правила.А за баща ти,едва ли ще се впечатли от твоя цикъл.

Аз съм чувала че има едни ампули които спират цикъла може да попиташ в аптека .. Моя приятелка ги е използвала понеже е гимнасичка и имаше изява и нямаше как иначе ... попитаи в аптека

аз знам за витамин ц че спира сигурна съм защото много мои прителки са прибягвали до този метод обаче съм чувала че не е много полезно аз още не съм пробвала щото ме е страх

Супер фен Аватара на gabi_94
    Виж сега, не се притеснявай за момента...От смяната на климата много често цикъла закъснява или те пропуска. При мен абсолютно винаги като отида на море ми забавя или ме пропуска. За последните 3 години уж все ми предстои да ми дойде на морето баш, но нито веднъж не съм имала проблеми. Така че може изобщо да не ти дойде. Ако вече ти дойде на морето, измисляш какво да правиш. Единия вариант е да си признаеш, няма нищо лошо и странно в това, другия - да измислиш, че ти е лошо или нещо такова, 3тия - тампони от най-малките, но аз лично не ти ги препоръчвам.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не разбирам защо се притесняваш да му кажеш Това, че е мъж не значи, че не разбира, все пак ти е родител, няма от какво да се срамуваш!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Просто му кажи - неразположена съм
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amnessia
    Просто му кажи - неразположена съм
    Стара тема, стара тема...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    помооооощ

Довечера заминавам на море а днес ми дойде !! Някой знае ли какво може да ми помогне да ми мине по бързо ? Майка ми ми е купила някфи ампули витамин с ама нз колко ще ми помогнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си