- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момче/момиче по-малко от вас ?
Въпросът е ясен![]()
Зависи колко по-малко момче, ако разликата не е голяма,а и човека не влиза в графата "деца" - отговора ми е да.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Аз съм момче и може би отговорът ми е ясен - да, стига разликата да е в границите - примерно момичето да е с 1-2 години по-малко.
А по въпроса за това дали момичето може да е по-голямо от момчето - според мен няма нищо лошо.
Най-много се дразня на някакви пикли, които да си поставили за цел да се занимават само с момчета по-големи от тях с 4-5 и дори повече години. Изключително глупаво е според мен.
Facebook | Skype - wheelie.master
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Приятелят ми е по-малък от мен с 15 дни ...![]()
Явно бих тръгнала![]()
Не,сериозно бих тръгнала с по-малък от мен стига държанието му и начинът му на мислене да са на ниво,а не да се чувствам като детегледачка докато съм с него.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Даа има един много сладък заек от даскало. Както и да е!
Обаче... проблема не е в самите години, ами това, че от тях до голяма степен зависи опитът, който притежаваш. Естествено, има и изключения, за това съм склонна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми аз си бях харесала момче, по-малко от мен с 1год..На външен вид въобще не му личаха годините и това не ми беше проблем.Запознахме се и бях готова да се доопознаем като характери, за да преценя, но нещо се прецака и така си остана.
Big or small, lies are lies!
Да и аз съм на същото мнение.Първоначално написано от wheeliemaster
ходила съм с 1 год. по-малък....ужас направо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
6 месеца по-малък от менПървоначално написано от 3oPuTy
Но се държи много по-зряло от наборите ни
![]()
Избягвам момичета ,които са по-малки от мен с повече от 1 година ,защото разликата в мисленето става прекалено голяма.То все пак си зависи и от самия човек .Все пак повечето са кифли,които все едно са клонирани една от друга.Дебилно гримирани и облечени,прости като галоши ,способни само да клюкарят и да седят по кафета....
П.П. Винаги има изключения![]()
--------------------------------------------------------
е сега ако е с 5,6 месеца не е проблем....ама с повече от 1 година НЕ ;д
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не. Категорично не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+Първоначално написано от ShtrudeL
Шофирай разумно - стигни жив!
Колко е смешно как всички се мислите за толкова пораснали и интелектуално извисени ,че изключвате възможността по-малките от вас да са на същото ниво. Да , не всеки е такъв ,но преди да дадете шанс на човека няма да как да разберете.За мен разликата в годините не е основателна причина стига да имате еднакви виждания ,мислене и интереси ....Просто в днешно време са рядкост тези неща ,но не и невъзможни
![]()
--------------------------------------------------------
Съгласен съм и с двата поста на BlueFace.
Може би.Стига да е на по-високо интелектуално ниво, а не някаква тъпа кифла дето има по-малък мозък и от кокошка![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
на тази си възраст не. като съм на 30,бих била с 25 годишен,да![]()
chestn0 kazan0 ne![]()
![]()
да,бих се хванал с по малка хахаха![]()
![]()
но също,дето работех в фабриката DASF ,над нея има 5звезден ресторант,една кака на 24 ми направи предложение аз бях на 20.Няма невазможни неща
никой не може да бъде сигурен какво ще му поднесе съдбата... Така, че възможно е да макар че не ми допада като идея.