- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момче/момиче по-малко от вас ?
Мнооого интересна тема!
Прочетах всеки един пост внимателно внимателно, можеби някъде се крие нещо анормално си казах, но .. уви....
Сега... сигурен съм, че моят отговор ще изненада и можеби дори ще шокира много от съфорумниците ми
По принцип се приема и/ или изисква мъжа да е по- голям от жената, защото знаем, че жената (уж) се развивала малко по- бързо от мъжа... И, ако разликата между мъжа и жената при една връзка е около 2 години, като мъжа е по- големия....се приема за нормално.
Следователно => Какво става, ако жената е по- големия във връзката?
С... 2год...или можеби 3?Бе я да затрудним нещата...нека да кажем 5 години?!
Това анормално ли е за вас? Сигурен съм, че звучи анормално.....
Вдигам летвата.... нека са 7 години.....УоУ дори при условието - мъжът по- голям от жената, отново със 7 години ви се вижда много нали? Мислене, интереси...желания, изисквания.. всичко се променя......
Мисля, че е време да си споделя и аз опита от връзката си с по- голяма от мен..........
Прекарах най- щастливите си 5 месеца с жена на 30 години! О, да! Не се шегувам изобщо....На 21 години съм, а тя беше на 30. Имахме 9 години разлика и 5 месечна връзка.....
Понеже писах много и няма да обяснявам кое как мина, че така хубаво ни беше.... но казано накратко.... Всичко е до човека и начина му на мислене...всичко свършва там! А защо сега не сме заедно? Не е от годините... тъжен случай е и не желая да говоря по темата.
Хайде сега, искам да виждам " УоУ!"
Първоначално написано от pebals
По малко момче..ми не знам..зависи от момчето предполагам,ама те на мойта възраст само х** им диктува правилата,пък по-малки...Иначе момчета винаги по-големи от мен харесвам..с 2-3 години даже..хем са по-порастнали,хем са по-хубави:P
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
къде да ходим ?![]()
![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre