- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол.50
що да ставам.. аз съм сиПървоначално написано от SonataArctica
къде па тва го месиш
![]()
![]()
Накадах, в какъв смисъл си кривя душата?
Усещам как искаш да оспотваш наще теорииПървоначално написано от ByK
![]()
Защо не ,тая тема не се нуждае от теми за разговор от типа 'здрасти ,кво стаа' еми и от сериозни разговори,мнения .. спорове дори, но с приятелско отношение.Първоначално написано от Nakadah
![]()
ти пък ще кажешПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
Трябва да си признаваме и добрите и лошите черти... Не можеш да кажеш на бялото че е черно, или пък на черното че е бяло... Наще "теории" са истина...Първоначално написано от ByK
Моля без примери с роднини, близки и "приятели"... С тези хора сме пристрастни и може да не видиме нещо което трябва...Първоначално написано от SonataArctica
искам да ми дадеш пример от твой опит...
Да, не очаквам да имаш голям опит на 15, но не си тъпичък, след няколко години ще кажеш" Ееееееееех, този Nakadah, само истини казваше"Първоначално написано от SonataArctica
Виж не всеки е така ,както вие съдите. Момиче съм и от моя гледна точка към останалите момичета ,наистина имам супер негативно мнение. Всеки ден като чуя за някоя моя наборка колко е сменила за 2 месеца примерно и се гордее с това.. просто ми се губят думите. Просто ходещи кукли са за мен. Имам пък например (супер малко са) приятелки, които страдат по някои женкарчета с месеци.. а повечето не го биха направили. Има хора които не харесват и не приемат връзките за по 1 седмица.. същата работа съм и аз. Ако има ще има ако не ,по добре сам. За това не казвай ,че всички са еднакви. Това ,че си се наслушал и нагледал на мнения на твои близки и приятели за такива връзки не бива да провокира подобно мнение у теб! Все пак жалко за хората ,които живеят ден за ден с различни.Първоначално написано от Nakadah
Аз не слушам никой ако не си забелязала... Всичко това е от мой собствени наблюдения...
Този пример с момичетата дето тичат по женкарчета не означава че са влюбени! Те просто искат да са с "cool" момче... Но лова бас че ако това момче спре да "изневерява" и се загледа в 1 от тези, то на нея няма да и дреме!!
не е въпроса дали е куул или не..
въпроса е ,че им пука ,защото още не съм видяла някоя курва да тича по някого с месеци ,извинявай![]()
аз пък съм... Не всичко е обяснимо...Първоначално написано от ByK
май дойде време и да намесим паричния багаж ако това имаше впредвидПървоначално написано от Nakadah
![]()
Поздрви за вас деца мой![]()
taio cruz - dynamite
не е тичала по менеПървоначално написано от ByK
![]()
Jason Rivas - Carnivale (mix)![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
зацепих.. е явно е означала нещо ,все пак щом казвашПървоначално написано от Nakadah
Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
Първоначално написано от SonataArctica
![]()