- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол.50
Година/Модел?Първоначално написано от SilverRain
То марката нищо не значи..
от къде да знам аз ... ние с нея тръгнахме напред и тоз тъкмо се качваше в колата си и ни извика : момичета тази кола ваща ли е и Десито каза не ..Първоначално написано от Nakadah
цццц... Ама и вие сте...
Аз тука не бих казал "да" ама в България стой и гледай![]()
![]()
ама сега щеше да е ... ако бяхме казали да ..Първоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
еми щяхме ама ти мн са забави с отговора аз си мислех за пребитото момченце с кофти брата и тейне ми са занимааше с тес щот и те от там май идваха ...
аз гледах колата ма .. тихоПървоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
оф ако брат му не успее следващия път аз отивам в Д. с един нож и няа го видиш поече ...![]()
![]()
ама аз искам да му видя фейса пък и знайш че харесвам такива лоши хора ....![]()
![]()
![]()
5000 мнения..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
дебиш, вече имаме нова "Българска" дума т.е фейс![]()
![]()
аз като му видя пък фейса знаеш, че ми идва да ..Първоначално написано от DirtyDream
![]()
да бе ... като дойде и пита кво правите .. как да не го погледнеш бе ..Първоначално написано от DirtyDream
![]()
ми гледаш мене и ми са радваш аз гледам него и му отговарям и той си тръгва![]()
Първоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
да и като ми изде солетите ти ше си виновна
![]()
![]()
![]()
оф нидей че кат каза 30 стотинки се сетих за ПламенПървоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
ми така ами .. ше го чакам да ми връща после .. ама какПървоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
![]()
тей тей по едно кафе малее тей ми са прииска нещо ....
![]()
..... -.- познавам ли го ?Първоначално написано от DirtyDream
![]()
![]()
![]()
![]()
Селянчета,селянчета ... на село сте расли,овцете сте пасли,селянчета
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
Кво стаа бе мартине