- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол.50
сърдя ти се ... погледни вол.47 ако не се лъжа ...Първоначално написано от SonataArctica
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=349595Първоначално написано от SonataArctica
dhnv vashjfg ..Първоначално написано от simi4ka
Разбра ме нали ?![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Първоначално написано от PurpleSand
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Е да,да се радвате малкоПървоначално написано от PurpleSand
![]()
![]()
не ме интересува кво си ми казал и как си се държал ... с Габито се бяхме разбрали свърши ли и нейната тема, аз прая нова .. и тъкмо разбираш ли ще ви питам да прая ли ... и ти се появи дявол да те вземе ... сад см ти .. сори ... тъпо може да изглежда за една тема ама аз се сърдя за най-малкото .. и най-дълго време ...Първоначално написано от SonataArctica
Да не си скорпион?Първоначално написано от SilverRain
![]()
аз казах нещо, ся и да се извиняваш нш няа стане ... може би след време ше реша дали ше спра да се сърдя ... просто не го очаквах и то точно от теб.Първоначално написано от SonataArctica
Първоначално написано от simi4ka
FUCKтически не ме интересува![]()
скорпион см даПървоначално написано от aciko
не см ли ти казвала ...
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Не си ми казвала,ама тва изречение беше достатъчно да разбераПървоначално написано от SilverRain
![]()
и ти така и не разбра тогава че см ти ядосана ... ? ... хахПървоначално написано от SonataArctica