- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол.50
хаха ... сама се издадохПървоначално написано от aciko
![]()
Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
да и да се обясняваш ми е все тази .. кво толкова .. няква си от форума ти е сърдита .. пука ли ти ? ...Първоначално написано от SonataArctica
не сериозно защо никой не се сеща за мен![]()
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Първоначално написано от simi4ka
хейй..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
а защо форумното ти гадже не ти обрища внимание?Първоначално написано от simi4ka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
име ?Първоначално написано от Phobiaa
![]()
как сиии кво правишшПървоначално написано от simi4ka
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
ПламенаПървоначално написано от simi4ka
твоето?![]()
сссимонаПървоначално написано от Phobiaa
еее виж гаджето ти те обича!?Първоначално написано от SonataArctica
Първоначално написано от simi4ka
мм пр ми е ..
не всички те мразятПървоначално написано от SonataArctica
![]()
гаджето ти те обича!?Първоначално написано от SonataArctica
оф тва за котарака беше базик .. а и не ми пукаше особеноПървоначално написано от SonataArctica
а за темата ми стана малко или много гадно .. наистина не го очаквах
алексПървоначално написано от L0ST
ти се появи
![]()
кажи ми, че откриваш разликата между тва някой да ти е сърдит и да те мрази, моля те ....Първоначално написано от SonataArctica
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат