- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол.50
не мислиш ли , че прекаляваш ?!Първоначално написано от Sibel1990
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
еее чи къ...Първоначално написано от simi4ka
![]()
Lexynnka
просто ни липстваше..Първоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
къде се беше изгубилПървоначално написано от L0ST
![]()
е ок виждаш ли .. за една тема .. за най-малкото .. съжелявам ама см такава .. ако беше ме обидил и напсувал нямаше толкоз да ти се сърдя .. ама кво да напрая ..Първоначално написано от SonataArctica
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичатПървоначално написано от simi4ka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ш ти кажа аз на теб една манджа...Първоначално написано от SilverRain
![]()
Нищо интересно, ти?![]()
![]()
Lexynnka
ем седим, слушаме музика и умираме в жегатаПървоначално написано от L0ST
мдам личи сиПървоначално написано от SilverRain
![]()
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...Първоначално написано от simi4ka
обръщам ти внимание.. к'во толкоз? дразня ли те??
[/quote]
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...[/quote]
и не само вие![]()
ще ти простя ... просто няма да е днес ... няма да забравя, ако това очакваш .. ше спре да ми пука ..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Знам...Първоначално написано от Sibel1990
Кв праиш, как си?
У нас... не можах се сетя в кой форум пишех, чак ся ме подсетиха...Първоначално написано от simi4ka
![]()
Иначе сериозно: прекалено много нови звезди се навъдиха и нещо не ми се влиза..
Кво праиш ти, как си?
Lexynnka
не не не изобщо неееПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
ааа и тука е горещо, направо се не търпи на моментиПървоначално написано от SilverRain
![]()
Lexynnka
Ама много ни липстваше..Първоначално написано от L0ST
драмиии..
Иначе съм супееерр, чувствам се като звяри слушам музика..
А ти как си? к'во праиш?![]()
Радвам сеПървоначално написано от simi4ka
![]()
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...[/quote]
и не само вие[/quote]
точно.. способен е и Бог ако те интересува!?![]()
![]()
е... шансПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ем бивам.. музика сл и се каня да одя да закусвам...![]()
Lexynnka
закуска? малеее.. много сте назад с модата.. аз дори с вечерята съм готова..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
и не само виеПървоначално написано от Sibel1990
[/quote]
точно.. способен е и Бог ако те интересува!?![]()
[/quote]
за бойко ли говорим ?!На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Бойко Борисов ли е?"
точно.. способен е и Бог ако те интересува!?Първоначално написано от simi4ka
![]()
[/quote]
за бойко ли говорим ?!На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Бойко Борисов ли е?"[/quote]
хмм.. да и той може да мисли.. ше ти дам една тайна? имал дори фетиши.. възбуждал се когато кучетата акат..![]()
![]()