.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Самота

Самота

Какво да правя с тази проклета самота
    Бях от момичетата където постоянно се "влюбват" в втория срещнат,но като поотраснах малко се усъзнах.От много време не съм обичала някое момче.Всъщност съм обичала истински само един,който...вече сме само приятели.Но просто имам чувството че умирам.Толкова съм самотна,имам нужда от момче,ама не..повечето който познавам са кретени.И не искам да търся любовта,защото тя не се намира ей така.Искам просто да ми дадете съвет....не ми казвайте да си намеря хоби или такива работи,да не мисля за тва...ми просто не помага

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Научи се ти да властваш над нея, не тя над теб.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Научи се ти да властваш над нея, не тя над теб.
    Това не ми помага,опитвам се,но уви

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Blo0d
    Това не ми помага,опитвам се,но уви
    Не си опитвала достатъчно.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Голям фен Аватара на king95
    Пусни си скайпа тука и гледай каква навалица почва да се събира.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Голям фен Аватара на Seductress
    Яя се стегни, толкова отчаяна никой няма да те вземе. Запознай се с нови хора, може пък да има някой свестен. Когато най- малко очакваш, ти се случват хубави неща. Успех.

Цитирай Първоначално написано от king95
    А няма...като гледам първо ще искат снимка....след тва скайп

П.С. - Seductress - И да се запозная с много хора...ъм..песимистка съм...не вярвам че така ще открия някой,но благодаря все пак (:

Голям фен Аватара на Seductress
    Цитирай Първоначално написано от king95
    А няма...като гледам първо ще искат снимка....след тва скайп

П.С. - Seductress - И да се запозная с много хора...ъм..песимистка съм...не вярвам че така ще открия някой,но благодаря все пак (:
    А как очакваш да го намериш? Като си седиш у вас и чакаш някой симпатяга да ти почука случайно на вратата? Да, случват се такива неща, но по филмите. Направи нещо по въпроса и мисли по-позитивно, с отрицателна нагласа няма да постигнеш нищо.

Добре, зарежи хобито и учи. Спортувай. Не с еоплаквай. Никой няма да те спаси.

Един приятел ми каза веднъж една мъдрост (естествено не я е измислил той): Много е трудно да бъдеш това, което искаш. Но можеш да бъдеш всичко онова, което искаш.

:)

излез с приятелки...по женски...дискотека отпусни се и не мисли.. момчето,което търсиш ще дойте..просто се наспаждавай и на моментите в които си single lady..

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ

Re: Самота

И не искам да търся любовта,защото тя не се намира ей така.
    Тука много грешиш моето момиче. Точно когато неочакваш тя се стоварва върху теб

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Добре, зарежи хобито и учи. Спортувай. Не с еоплаквай. Никой няма да те спаси.

Един приятел ми каза веднъж една мъдрост (естествено не я е измислил той): Много е трудно да бъдеш това, което искаш. Но можеш да бъдеш всичко онова, което искаш.
    Приятеля ти както и самата мъдрост се опровергават тотално .. ;р
    Как едновременно в началото се казва 'трудно' ,а след това 'можеш' ,доста нелеп афоризъм..
    Относно темата,намери си занимание което да ти запълва ежедневието,та все ще се появи човек на място според твойте критерии и колкото банално да звучи точно когато най-малко очакваш..

Има толкова много момчета ... огледай се от тях има и доста свестни .... и за мен 90% от жените са тъпи ама буквално с малък капацитет в къхината си и ползват главата си само за снимки ... но току виж изскочи момиче което не е такова ...

:0

важно в самочувствие да имашш... високо вдигната глава..не се депресираЙ!

Супер фен Аватара на radeberger
    Все някога ще намериш някой , когото да харесваш и той теб и така .
    Който търси , намира .

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Много е трудно да бъдеш това, което искаш. Но можеш да бъдеш всичко онова, което искаш.
    wtf

Град
    Стара Загора
    Ами...какво да ти предложа...например телефонния ми номер? Бъзикам се естествено.Напълно се съгласявам с теб,за това че свестни момчета има малко(макар аз самия да съм момче).Повечето които познавам са идиоти,които мислят единствено за тийнейджърски "развлечения" като пиене (на 13-14,а даже и по малко години),пушене,дори дрогиране (!).С такива момчета ходят предимно "кифли".Ти не си нали? Тогава си отвори очите за другите,свестни момчета,малко са,но ги има (аз например (не се рекламирам ) ) Най-малкото което трябва да направиш,е да се регнеш,например,в някой сайт за запознанства (Най малкото!) Започни да излизаш с момчета,все някое ще се окаже твой тип.Послушай съветите на останалите. Успех!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Ей сега четох една от новините в сайта (не е нова, просто си нямам друга работа... ) - 8 китайки излезли по бельо на улицата да си търсят мъж, може да пробваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си