.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

искам малко внимание от него

здравейте
    ето го и моя проблем
    с гаджето ми всичко е ок... постоянно сме заедно... живеем в съседни блокове и се събираме банда...
    проблема е там че когато дойдат другите му приятели на гаджето ми той престава да ми обръща тотално внимание - отдалечава се с тях... говорят си хилят си по далече от мене и отсаналите... абе изобщо изключва че съществувам а на мене ми кипва
    знам че трябва да има и своя среда да излиза с приятели но вчера просто останах без думи
    неговите приятели дойдоха както винаги и аз му казах дай да ти разгледам телефона а неговия отговор бе махни се

какво да правя не искам винаги когато те дойдат и аз да съм последната дупка на кавала

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    На колко години е ? Просто не те приема много на сериозно според мен.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми явно такова момче си си избрала....Освен да поговориш с него на тая тема не виждам какво можеш да направиш. А и толкова ли е трудно да проведеш някакъв разговор с него на тази тема ,че питаш в този форум ...

П.П. Ако имах приятелка ,която да ми каже "абе махай се " щеше да има луд скандал.....

--------------------------------------------------------

Junior Member
    Град
    sf
    да наистина трябва да поговорите!

Писането на кирилица е задължително! Следващия път направо трия. Бум.
    ShtrudeL

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    явно приятелите му влияят зле,просто някой път поговорете за тях
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    явно приятелите му влияят зле,просто някой път поговорете за тях
    +1 да...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мисля,че трябва да си поговорите и то сериозно. Обясни му простичко и ясно,че не ти е приятно да се държи така с теб пред приятелите си. Може би гаджето ти иска да се направи на мъжкар пред тях,но не трябва ти да си жертвата в случая и не това е начина да се изтъкне!

на 16 сте и 2мата големи хора дето се казва ... какво ни питаш ние освен да ти кажем да говорите какво да направим да го хванем да го набием или ние да му обясним ...

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    на 16 сте и 2мата големи хора дето се казва ... какво ни питаш ние освен да ти кажем да говорите какво да направим да го хванем да го набием или ние да му обясним ...
    Tочно така!
    Всеки сам си оправя живота,чудя се на повечето теми тука..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Ами аз понеже и аз съм на 16 ... първото което ми идва на ум е да разговарям с отсрещния пол ... Но не по скайп или през интернет ... за да може наистина да разбере как се чувствам ... то през скайп са много изкуствени нещата ... заставате очи в очи само 2мата и му обясняваш на дълго и на широко

Мега фен
    Град
    Earth...
    Само 1 простак може да каже "махай се" на гаджето си...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Амии ..вземете поговорете и му ги кажи тези неща и започнете да си излизате само двамата , не в компания и т.н.И ти как можеш да му позволяваш да се държи така с теб..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

anonymous708973
    Guest
    Ами като не искаш да си последна дупка на кавала, заслужи си да си първа! Какво очакваш, като го търпиш такъв? Сама си си го постелила.
    Аз се сещам за един начин да оправиш нещата... Не го търси 2-3 дена. Изобщо - нито скайп, нито нищо. Като те пита какво има, замазвай положението. Като дойдат приятелите му, викни си твоя приятелка и през цялото време се шегувай и смей с нея, а на него - никакво внимание.
    Би трябвало да се усети.

Ама помни, че каквото си посееш, това ще жънеш - тоест, заслужи си правото да си най-важна за него

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ами като не искаш да си последна дупка на кавала, заслужи си да си първа! Какво очакваш, като го търпиш такъв? Сама си си го постелила.
    Аз се сещам за един начин да оправиш нещата... Не го търси 2-3 дена. Изобщо - нито скайп, нито нищо. Като те пита какво има, замазвай положението. Като дойдат приятелите му, викни си твоя приятелка и през цялото време се шегувай и смей с нея, а на него - никакво внимание.
    Би трябвало да се усети.

Ама помни, че каквото си посееш, това ще жънеш - тоест, заслужи си правото да си най-важна за него
    Според мен може да стане по-зле, защото ако не се усети, може съвсем да се отдръпне, все пак може и недоразумение да е, няма да късат сега... нз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си