- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че можете да прекарате живота си с един човек?
Е, как мислите вие?
Да?
Не?
Защо?
There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.
Мога, но това не значи, че ще го обичам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е що да не мога? Мога разбира се.
Естествено и нормално е да можеш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всичко зависи от човека,с когото съм,но да мога да съм с един човек цял живот,но това не означава,че цял живот ще го обичам все пак ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мисля, че трябва да се науча на много неща с други, за да мога да прекарам живота си само с един.. Но не знам, защото и с този един мога да се науча на нещата, които ще науча с другите.. Относително е.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Убедена съм.. и все пак зависи от доста неща..дали го обичам ,дали той обича мен..дали е способен да прекара и той живота си с мен.. и т..н ит.н.
Стига да се допълваме и да не ме ограничава, задушава или тормози по някакъв начин.
all day... all night... what the fuck?!
Ако зависеше само от мен - Да!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Вижда ми се непосилно,но все пак зависи от човека.Най-вероятно мога.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Предполагам, че ще мога. До голяма степен си зависи от човека
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Определено да!Въпрос на време е при менНамерила съм Моя човек
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да, мога.
Всичко си е до човека - с когато хората си допадат, разбират се и се обичат, не просто е възможно, но и е абсолютно логично точно така да се получи.
Non, je ne regrette rien.
Не смятам, че ще обичам някого някога чак толкова, че да му се врека във "вечна вярност и обич в добро и зло", без да си наруша обета в един момент. А и дори да срещна подходящият човек, надали ще разбера. Шанс.![]()
Предпочитам многото и най-разнообразни връзки, да затварям вратата преди да съм си омръзнала с някого, отколкото да кретам с него 20-40 години наред, само от едното просто уважение и да се държа с него като с братче.
От една страна бих, от друга не.
Ако зависеше само от мен, щях, но характерът ми е такъв и животът, че по принцип повечето мъже не биха издържали, освен ако не ме обичат наистина. А и пак ще е мъчение за тях. Но наистина бих искала да срещна човека след 5-6 години например. Единственият начин да съм с някого цял живот да е като мен. Да има същите интереси и въобще да отговаря на всичките ми мечти. Най-важното е да ме обича и да защитава любовта си.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Мога,стига да си допаднем като характери,да се обичаме,да сме си верни,да сме готови на евентуални компромиси,...
да,мисля,че мога,друг е въпроса,дали той 6е ме обича
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да,ако е подходящият човекАко не я понасям не бих хД
--------------------------------------------------------
Съгласна.Първоначално написано от valdesbg
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Аз пък не мисля, че един тийн може да си представи как ще стоят нещата след 10, 20 години, пък да говори за цял живот, си е абсурд.
зависи от човека![]()
ако единия човек съм аз, то определено да