- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли ?
Би ли тръгнал с момиче,ако знаеш,че ще нараниш по един или друг начин тази,която си обичал,както и че нямаш шанс да си отново с нея ?
Не го правиш с цел да нараниш другата ,но знаеш,че това със сигурност ще се случи.
Двете момичета не са в добри отношения и са бивши приятелки.Имало е и случаи на ревност между тях.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Бих, що да не бих. Ако всичко с бившия е свършило и харесвам новия.Лайф гоус он.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Бих тръгнала да,с този,който ме влече.
Бих. Хич не виждам смисъл в благородството, ако от това ще си прецакан ти.
разбирасе че бих![]()
+1Първоначално написано от ScarletBite
Memento mei, memini tui!
Щом ТИ нямаш шанс да си с бившата си,значи тя те е зарязала.Първоначално написано от MP
А щом ТЯ те е зарязала НЯМА как ТИ да я нараниш като тръгнеш с друга ...
И да,бих тръгнала с друг,защото това е нещо съвсем нормално.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
xahxahxahxha иначе по темата - и аз бих xDПървоначално написано от spyro
Аз го направих...и не съжалявам ....Разделих се с приятеля ми , с който бях 3 години и малко и нямах чувства към него ... Тръгнах с мой много добър приятел и сега съм много щастлива![]()
Аз може би разбирам въпроса по друг н-н или ддз..
та ако просто харесвам новото момче,но нищо повече,а към старото имам някакви чувства......не бих искала да наранявам когото и да било,за това няма да тръгвам с 'новия'.поне докато не ми мине всичко изпитано към бившия...
....ако се омотахте сте на прав път![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Бира от мене! Хахахахаххаа, монитора ми е в кафе, чета коментарите, прочетох и тоя, давам надолу и го осмислям своевременно, а след секунда монитора получи доза сутрешно кафеПървоначално написано от spyro
.
ПС: Бих, ако ме влече, не за да напрая гадно на първата.
...
Начина, по който си го обяснил просто ме разби.![]()
Виж как работи човешката психика:
Ти си маймуна и си се качил на едно дърво, хванал си се на един клон и си папкаш банани. Всичко ок, но изведнъж осъзнаваш, че клона ще се счупи, ти правиш всичко по силите си да не паднеш от клона, но падаш. След това пак се качваш на дъровото и виждаш много клони и си казваш -"Аз вече паднах от онзи клон и той сега е на земята, вече няма как да си вися на него и да папкам банани, ще е по - умно да се хвана за друг клон."
И така...
Щом има думичката бивш или бивша, значи сегашния ми любовния живот не би трябвало да касае въпросния човек по никакъв начин. Което означава че мога да се виждам с когото си поиска и когато си поискам.
А ако по някаква причина въпросната бивша все още я касая и претръпва като чуе че съм с друга или имам намерение да бъда - това си е неин проблем.
Както казах - щом е бивша значи.. няма какво да обсъждам с нея или да се съобразявам с нея.
Конкртено на темата - да, бих и съм го правил.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всеки гони собственото си щастие.
Щом няма шанс да съм отново с нея как ще я нараня?? Това ,че още я обичам ми говори ,че решението да не сме повече заедно е било нейно,а щом тя го е решила значи вече не ме обича.Освен ако не е някаква тъпа кифла,която не знае какво иска. Но и в двата случая бих тръгнал с другото момиче момичето. Все пак един път се живее няма защо да се хабя за минали неща ; )
--------------------------------------------------------
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ! Не стига, че момичето е наранено от раздялата, а искаш и да го съсипеш, като тръгнеш с нейн враг??? По-добре недей, много риба има в морето...![]()
![]()
![]()
Бих. Не можеш винаги да мислиш за останалите. Понякога човек трябва да постъпва малко егоистично и да поставя себе си и собственото си щастие над това на другите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!