- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Полицаи...
Ами...така снощи стана един гаф..пред дискотеката точно ме прибраха в патрулката (време беше, ходя по дискотеки отдавна..)...аз имам няколко месеца до 18 но това няма голямо значение..Отиваме в районното, оня ми казва Дай да се обадя на баща ти...а нашите бяха извън града и аз седя няква в шок и си мисля ако му звъннат в 4 сутринта да му кажат, че дъщеря му е в полицията.. :х и си викам май сега е момента да се разплачаи полицая ме гледа и каза добре айде няма да му звъня..но ще му напиша призовка..и я написа и сега баща ми е задължен в сряда да отиде..полицая искал да си поговори с него...Още по-лошото беше, че бяхме пили преди това..не бях нали пияна ама полицая разбра...
Та въпроса ми е има ли някакъв минимален шанс да не потърсят баща миАз не мога да му кажа..а като го потърсят, че не се е явил още повече ще се ядоса и още няколко месеца докато не направя 18 няма да съм навън след 10 :х КОйто е бил в такава ситуация да даде мнение че тука откачам..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ще потърсят баща ти, те даже са ти направили компромис, че не са му се обадили още снощи да дойде да си те прибере.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
А защо са те прибрали ? Защото нямаш 18 и си навън след 22:00 ?!?Ако е така и баща ти знае че си била на дискотека не би трябвало да има проблем освен ако не криеш нещо...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да, затова ме прибраха..непълнолетна навън след 10...
Баща ми знае, че ходя по дискотеки ине веднъж ми е казвал да внимавам с тея полицаи и не само с това де...
Иначе мн не те разбрах де..не..нямам какво да крия..
They were rocking
Oh what a night....!!
Какво не го разбра...има предвид,че щом баща ти знае,че ходиш по дискотеки след 10 и те пуска,вероятно е знаел,че това рано или късно ще стане и няма да е много ядосан.
А те как,защо те прибраха-питаха те,провериха ти личната карта,или е имало и друго?Щом имаш няколко месеца до 18,едва ли биеш на очи като непълнолетна.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
При положение,че баща ти знае,че ходиш по дискотеки не виждам чак какъв проблем е.Плюс това съм сигурна,че човекът не очаква от теб да отидеш на дискотека и да не близнеш алкохол :P
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не си била пияна, значи не си била пила достатъчно. Сериозно, няма от какво да се притесняваш - няма да има глоба! Просто полицаят се е случил човек, аз бих го почерпил за това(все пак не е викнал баща ти в четири сутринта да се връща от майната си). Не се притеснявай, ще му каже самод а внимава к'во правиш, а ти трябва да си сигурна, че не си била пияна! А духа ли?
...
повече от 100% съм сигурна, че не съм била пияна..мога да усетя кога ме е хванало, а снощи определено нямаше нищо такова..
Преди малко разказвам нали на наще..и докато говоря майка не си затвори устата...баща ми само мълчи и й казва да не говори а да слуша какво разказвам..аз говорих спокойно да видят, че съм сериозна..накрая давам призовката и баща ми без да ме погледна каза само Махни се от тук не искам да те виждам..
При което сякаш ме прониза с нещо..че днес и още нещо стана..допълни се картинката..една хапка не мога да сложа в устата си..
Интересно как всичко ти е наред и в следващия момент отвсякъде..гледаш как ти се сгромолясва всичко..
They were rocking
Oh what a night....!!
Ако е имало хора над 18 с теб май не трябва да е проблем ?
е как да няма проблем, не са ми роднини
They were rocking
Oh what a night....!!
и мен ми се е случвало
даже на тати му написаха акт
и като ни хванаха и в същия момент баща ми ми звъни по телефона
и полицая ми вика с кого говориш и аз викам с тати и той вика дай аз да говоря и ми взе телефона![]()
и ний кат бяхме около 7 8 човека и пуснаха само един 19 годишен и за другите нямаше място в патрулката и извикаха тати да ми вземе личната карта (щото не я носех) и го накараха да вземе няколко души и да ни закара до районнотов колата беше най - голямото мълчание на което съм присъствала.
На следващия ден, дойде един чичко полицай в 7 часа докато още спя, да ми даде някво листче на което траа се подпиша и да ида по късно в районното да си взема призовката и да пиша обяснения
а проблеми с тати нямах само няколко пъти: ''аз казах ли ти?!''
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Първоначално написано от BigFakeSmile
Еми тогава няма защо да имаш сериозни притеснения, а иначе евала актриса 'Май сега е момента да заплача'![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Интересно, баща ти хем знае, хем е много ядосан. За теб е ясно - млада и глупава си, ама той.
нямам такива проблеми, баща ми е полицай, и колегите му ме познават... ама като го знам какъв е, сигурно ще ме остави да преспя в ареста преди да ме пуснатИначе не ми се е случвало и няма за кога вече, защото скоро правя 18
![]()
![]()