.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Искам да съм с него, но той е наранен

Харесвам едно момче,може би и той ме харесва ,но това момче е много наренено от дълга връзка с момиче с ,което е живял една година и сега се занимава с жени само заради секса и може би не иска да само с една , а аз много го харесвам.Доста време си писахме по скайп и после се чувахме по телефона ,защото аз не бях в града.Снощи се засякохме съвсем случайно в дискотека и се целувахме и се гушкахме ,но после като ми каза ,колко е бил наранен и ми се стори ,че иска да ме отбласне Според вас какво да правя

т.7
    krem4et0
    sleda ot lubovta

Ако виждаш, че можеш да направиш нещо по въпроса - бори се.Ако пък не, продължи напред.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Ако виждаш, че можеш да направиш нещо по въпроса - бори се.Ако пък не, продължи напред.
    ми именно ,защото незнам дали мога да направя нещо и дали не прави всичко само ,за да спи с мен
    sleda ot lubovta

Ами според мен факта, че ти е казал, че е бил наранен и така нататък, говори за това, че не иска да си поредната му бройка.Когато целта на човек е единствено и само да прелъсти и да преспи със отсрещния не говори за миналото и чувствата си.Може би той също чувства нещо, колкото и нищожно да е то и просто да иска да те предпази.Знам ли.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    говори с него...да знаеш дали да се бориш или той иска просто развлечение.Не си струва да се надяваш напразно и после да си разочарована
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Излизай с него, ако тръгне да ти говори за бившата или да ти се жалва не се занимавай, дай му да разбере, че или е с теб или не, кажи му го.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да, наистина ,подпитай го дали иска отново да има приятелка,дали отново би имал доверие на момиче.

Съгласна съм с justonegirlwithonehope.
    Когато човек започне да ти говори за това,колко е бил наранен в миналото,това означава,че вижда нещо у теб,което може би е различно от всичко наоколо.
    И просто го е страх,че ако те допусне по-близо ще му разрушиш стената(вече почти изградена)...
    Знам ли....защо не се опиташ първо да се сприятелиш с него,да ти се "изтъжи" за тази своя отминала любов...разбира се ще ти е трудно,но го направи ако наистина виждаш смисъл.
    После ще те почувства по-близка и няма да го е страх,че ще постъпиш като предишното момиче.....
    ....сама си прецени.....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Съгласна съм с justonegirlwithonehope.
    Когато човек започне да ти говори за това,колко е бил наранен в миналото,това означава,че вижда нещо у теб,което може би е различно от всичко наоколо.
    И просто го е страх,че ако те допусне по-близо ще му разрушиш стената(вече почти изградена)...
    Знам ли....защо не се опиташ първо да се сприятелиш с него,да ти се "изтъжи" за тази своя отминала любов...разбира се ще ти е трудно,но го направи ако наистина виждаш смисъл.
    После ще те почувства по-близка и няма да го е страх,че ще постъпиш като предишното момиче.....
    ....сама си прецени.....
    може би сте прави и ще опит и ще видя какво ще стане
    sleda ot lubovta

Повече от фен
    Не се занимавай с наранени...Не стига ,че през цялото време ще са депресирани , ами и ще влияят на твоето настроение.Хвани се с някой , на който му се живее.... Че съм се замесвала с депресирани и не беше добре.. Пък и после късането с него е по-трудно,да не го нараниш,да не се самоубие случайно..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Просто не те харесва и това му е извинението. Точно след болезнен край обикновено хората търсят как да си компенсират и изградят нещо ново, което да запълни празнината... Така че останалите приказки в темата ти са безпочвени и само се опитват да те успокоят.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тоя номер още ли е вървежен бе...

А аз си мислех че ние бяхме глупави тиийнове. А че той е за бой... - за бой е

Няма смисъл да му играеш по свирката, щото края е ясен (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Може да си поиграеш и ти с него , ако той го прави. Говорете си излизайте, но ако поиска секс от теб , по-добре не му пускай.... Така ще имаш възможност да поговориш с него. Има вариант наистина да не иска сериозна връзка , и да не знае какво точно иска ... и да иска да е с теб ... Успех!!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Говори с него без заобикалки , за да се изясните. (:
    И според мен изпитва нещо към теб , но не иска да го покаже , за да не бъде наранен отново. Изпитва някакъв страх от това отново да има връзка.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Просто не те харесва и това му е извинението. Точно след болезнен край обикновено хората търсят как да си компенсират и изградят нещо ново, което да запълни празнината... Така че останалите приказки в темата ти са безпочвени и само се опитват да те успокоят.

Така е аз самата съм ползвала това извинение.При това не защото не исках връзка,а защото не исках нищо с въпросното момче и се опитах да се отърва по най-лесния начин.
    Е има и другия вариант да не го е казал,за да те разкара,но си имай едно на ум.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на mynichka
    Щом е почнал да ти се обеснява колко е наранен, това означава, че не е готов за нова връзка. Прави си изводите.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Ямбол
    щом е наранен ще изпролзва секса и момичетата само за да забрави предишната си приятелка и да отслабне болката .. не мисля че ще стане нещо ако все още е наранен ..
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Супер фен Аватара на ScarletBite
    От колко време се познавате? Убедена ли си, че наистина е имал дълга и болезнена връзка?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави го,той да те потърси
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не го интересуваш явно

Мега фен
    просто се е позабавлявал с теб в дискотеката и сега иска да си измие ръцете, за да е сигурен, че няма да му се пречкаш, искайки нещо по- сериозно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз пък си мисля,че ако наистина е наранен му трябва рамо за да му помогне.В много крехко състояние е пича според мен и би трябвало да му бъдеш приятелка първо преди да пробваш нещо по-сериозно.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си