.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната

Преинсталация на Уиндолс-а

Искам да ви попитак при преинсталация как може да се запаци Д диска? Смисъл всички файлове в него да не се трият?
    Bitch! >.<

Ами той по-принцип се запазва ако инсталираш Widnows-a в C: , изобщо не буташ D:
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Имам един сериозен проблем! Искам да преинсталирам един лаптоп но гогато рестартирам с диска преинсталацията не тръгва? Пробвах да отстраня този преблем чрез менюто с F2 и DEL но не се появявааа!
    Bitch! >.<

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilence
    Имам един сериозен проблем! Искам да преинсталирам един лаптоп но гогато рестартирам с диска преинсталацията не тръгва? Пробвах да отстраня този преблем чрез менюто с F2 и DEL но не се появявааа!
    Пробвай F8 или другите F-ове или с всички копчета само и само да влезеш в БИОС-а и от там направи CD/DVD-то ти да се буттва първо

Град
    World Wide Web
    Най-често срещаните за BIOS-а са F2, F8 и Delete
    По-новите дъна имат буут меню (стандартно с F8 ) от което можеш да избереш кое устройство да зареди

Ако не си барал(а) в биоса преди не си прави опити щото може въобще да не тръгне после

Супер фен
    по скоро F8 е за менюто на Save Mode.

При Asus и AsRock, BIOS е на F2 а boot менюто е на F11, при другите марки BIOS е на F1 или delete, а boot менюто е F12 (може и на F10 да има не съм сигурен)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си