.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Посъветвайте ме...

За първи път ще правя секс с приятелката ми (не се подлъгвайте по ника - мъжко съм ) тааа въпроса ми като цяло е как да започна? Всмисъл нещо игрички целувки? После какво? Трябва ли първо да бъркам с пръст в вагината й докато свикне с болката.. та чак тогава да мушна члена си там? Моля ви кажете ми как да подходя?

ПП: и ако може хубава марка кондоми : )))

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик

Re: Посъветвайте ме...

Цитирай Първоначално написано от maimunata9
    За първи път ще правя секс с приятелката ми (не се подлъгвайте по ника - мъжко съм ) тааа въпроса ми като цяло е как да започна? Всмисъл нещо игрички целувки? После какво? Трябва ли първо да бъркам с пръст в вагината й докато свикне с болката.. та чак тогава да мушна члена си там? Моля ви кажете ми как да подходя?

Слушай сега внимателно!Няма смисъл от игрички,бъркане с пръсти и т.н.Подпираш я на стената,засилваш се от 10 метра и нахлуваш с взлом. А отностно презервативите:най-добрата марка е "Чорапи".Докато не я намериш не прави нищо,защото риска е голям.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Ти ще правиш секс за първи път, а тя?

Ако мислиш че няма да се справиш извикай някой твой приятел който има повече опит той да свърши работата

Цитирай Първоначално написано от StoooYo0

Слушай сега внимателно!Няма смисъл от игрички,бъркане с пръсти и т.н.Подпираш я на стената,засилваш се от 10 метра и нахлуваш с взлом. А отностно презервативите:най-добрата марка е "Чорапи".Докато не я намериш не прави нищо,защото риска е голям.

Барни й кикерицата малко, плювни за мъзгъ и си готов

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от takemybreathaway
    Ти ще правиш секс за първи път, а тя?
    Да и двамата И затова се чудя как да я "отворя"

А останалите - не се хабете с детски коментари... излагате се

Супер фен
    Град
    увас ;p
    има достатъчно материал, изписан по въпроса... да беше поразровил

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

(не се подлъгвайте по ника - мъжко съм )
    ахаххахаххахаххахаххахаха ахаахахах разсипа ме е копелдак

Целуваш и се барате, докат го дигнеш. След тва ако е девствена и повтаряш спокойно спокойно и от раз и го надънваш целия. Така се дефлорира. Ша пищи ша скимти, ама това е по-безболезненият начин. Взимаш Дурекс презервативи, като за начало. Вземи си от стандартните щом си за сефте и прочети опътването, да знаеш как се слагат.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си