Здравейте , аз съм едно обикновено момче на 15 , нито богат , нито беден , горе долу готин . Та така , в нашето даскало има едно момиче с което се запознах случайно на едно кафене , след това пак случайно отидохме на екскурзиика , и там се опознахме повече,тя е по малка от мен с половин година , хубавка , интелигентна (което е доста важно за мен ) , там на екскурзийката имахме дискотечка и бяхме там но понеже нито тя нито аз слушаме чалга , аз я попитах дали иска да се разходим из центъра на града. Тя прие , дойде и един приятел с нас , обиколихме града , отидохме до магазинче, и към полунощ се върнахме в хотела ... тя дойде при нас във стаята където щяхме да почваме купона , тъкмо бях наклал наргилето ... стояхме лафихме , тя понеже има проблем със сърцето и не може да стои много на дим , отиде си в стаята , после едни пичове дойдоха при нас , направихме купона , тя пак дойде в стаята всичко хубаво , лафчета , купих на нея и на другите момичета от класа й по едно сребърно герданче ( не знам защо го направих ... ) , след като се прибрахме , на сл. ден имахме пак една среща в дискотечка , там й показах че ми пука за нея защото не я харесват много класа й , както и да е , забавно й беше , излезнохме да хапнем , върнахме си седнахме на едно сепаре ,говорихме си и така , дойде време да си тръгвам и казах чао на всичките и когато отидох до нея тя поиска прегръдка всичко хубаво , но тя си има приятел не знам какво да правя , да се пробвам ли да се съберем така да се каже или да я оставя .
Това е моята история , благодаря предварително за съветите и за упреците