.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бръснене .. ( при момичетата )

Така ето го и моя проблем .. Ако има такава тема моля да бъде заключена но да ми бъде даден и линк за темата :P
    На 13г. съм и от известно време се бръсна със самобрасначка ( изцяло триъгълника ) и прочетох адски много теми искам да попитам за мен как е най добре да се бръсна .. епилатор нямам ,, не съм мазохист ! кола маска.. нямам възможност първо че нямам пари и второ трябва да пътувам а сама не ме пускат .. Майка ми е против бръсненето тя дори незнае че се бръсна чудя се какво да правя бях си купила няква нечувана марка депилиращ крем Leocrema нестава ... пръснах малко започна да щипе зачерви се излязоха пъпки и дотук с крема Сега незнам .. със съмобрасначка растат за 2 мах. 3 дни а четох и че ставали твърди и моля да кажете нещо да помогнете че съм се депресирала

Ти какво по-точно искаш бе моме???
    или си се бръсни всеки ден тайно или какво толкова не можеш да се бръкнеш 2 лева за да си купиш течна кола маска .. ?
    чудеса не стават...

ами или с к0ла маска или със сам0бръсначка ., н0 к0лата маска е най-д0бре ..не е т0лкова скъпа има я в аптеките за п0 2-3 лв

Повече от фен Аватара на valentinadr
    купи си течна кола маска Джанкар от аптеката струва един и нещо и ефекта е страхотен

ехеее мерсии ...
    дори не съм чувала за течна кола маска някво повече инфо
    как се използва нещо веднага ще си взема стига да се опраа че съм малко некадърна

продава се в аптеките и струва някъде 1 - 2 лв. и ефекта е траенн .. поне при мен 1-2 седмици ..

Вие хубаво й давате съвети да си купи кола маска, ама то да не е лесно в домашни условия, съвсем сам да се мацаш, че е и на 13 и никога преди не е ползвала кола маска. Как става номера тогава?... До авторката: не рискувай сама у вас с кола маска, ще вземеш да си направиш нещо не както трябва. По-добре изчакай докато ти се отдаде възможност да отидеш при козметик поне първите няколко пъти. А до тогава карай със самобръсначка, че и на мен тия депилиращи кремове не ми вдъхват доверие. Можеш да пробваш и с пинсетка ако не искаш с епилатор, но да знаеш че става супер бавно и неудобно.
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Вече ти казаха.. колата маска е най-доброто решение и е трайна, но първите няколко пъти отиди на козметик. Боли, обаче си заслужава. И с времето косъмчетата започват да изтъняват и да растат по-бавно, а с бръснача триъгълникът ти ще стане като мъжка брада.. т.е. косъмчетата стават по-дебели и по-тъмни. Сама си направи изводите.
    Надявам се да съм помогнала.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

RainbowGirl и N0_feAR май сте прави да но как да отида на козметик
    сама не ме пускат трябва да ходя с майка ми а тя няма да ми позволи дума да не става
    Дали е трудна тази кола маска никога не съм си праила дори не съм виждала как става НЗЗ искам още мнения

Или няма нищо да отскубнеш('щото косъмчетата от бръсненето стават твърди), или ще си направиш бруталните кръвоизливи и синини.

Не вярвам да живееш на някое чак толкова убито място, че да няма поне 1 козметик в града. Плюс това си на 13, няма да ходиш на дискотека, че да ти трябва придружител.

И депилаторите не се изчерпват само с тези на Леокрема. Навярно в близките аптеки, супермаркети и парфюмерии има и други марки.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Или няма нищо да отскубнеш('щото косъмчетата от бръсненето стават твърди), или ще си направиш бруталните кръвоизливи и синини.

Не вярвам да живееш на някое чак толкова убито място, че да няма поне 1 козметик в града. Плюс това си на 13, няма да ходиш на дискотека, че да ти трябва придружител.

И депилаторите не се изчерпват само с тези на Леокрема. Навярно в близките аптеки, супермаркети и парфюмерии има и други марки.
    Нямам доверие на тия депилатори а наистина забутано място е искам да отида до перник но не ми дават нашите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си