.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Връзка с женен мъж

Здравейте!
    Искам да споделя с вас какво ми се случи, защото имам нужда от съвет, а не знам към кой да се обърна.Имам връзка с един мъж за който до скоро мислех, че е прекрасен човек. Запозна ни един общ приятел съвсем случайно.Срещаме се от 4м. всичко е много хубаво разбираме се, харесва ни да сме заедно, но преди две вечери се случи нещо което много ме изненада. В разговор между мен и приятеля който ни запозна разбрах, че мъжа с когото имам връзка е женен. Не знам какво да правя, много ми е неприятно, че е скрил този факт от мен, но и не мога да му кажа директно, защото не искам да злепоставям човека който ми е казал. Много съм объркана, никога дори за момент не съм предполагала, че има жена. Моля ви за съвет как да постъпя, мисля, че най правилно ще е да се разделим, но какво обяснение да му дам за това си решение.

Ти на колко си?!??!!?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не си ли забелязала халка на пръста му?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    "viktoria92" -> трябва да е на 18

... и да е на 18 каква е работата да бъде с човек над 28 годишен.... малее... защо не си хване авторката някой с 2-3 год разлика....
    и няя ли да е по-добре първо да разбере мах... всичко за човека отсреща....
    Ей начи после момчетата сме мислили с долните глави пФ
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Как така какво да направиш ? Той те лъже и ти какво ? Ще му вярваш ли ? Сама си отговори , на твое място не бих се занимавала с такъв човек , колкото и да ми е приятно с него.

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Ти на колко си?!??!!?
    На 18г

Цитирай Първоначално написано от newman
    Не си ли забелязала халка на пръста му?
    Не е задължително, когато е женен, да носи халка.

Да не говорим, че мъжете само над 28 ли се женят?

Обясни му, че си разбрала за какво иде реч и нямаш желание да разваляш чужди семейства(примерно).
    Такъв "прекрасен човек" и обяснения не заслужава. Женен, а се занимава с лолитки. Пълен шок и потрес.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Как така какво да направиш ? Той те лъже и ти какво ? Ще му вярваш ли ? Сама си отговори , на твое място не бих се занимавала с такъв човек , колкото и да ми е приятно с него.
    Да,осъзнавам това, но толкова много го обичам....
    Колкото до халката...няма такава.

Цитирай Първоначално написано от newman
    Да не говорим, че мъжете само над 28 ли се женят?
    Тва под 28 години женене е чисто самоубийство....пък можеше преди това да разбере повече от него от посредникът не в последният момент :Д то не се знае какво още може да ти изръси XD
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

xaxa питаш какво обяснение да му дадеш? факта,че е семеен е достатъчна причина той да се чуди какво обяснение да ти даде!!!!

Цитирай Първоначално написано от viktoria92
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Да,осъзнавам това, но толкова много го обичам....
    И какво обичаш в него мило момиче ? Та това са 4 месеца. Можеш ли да ми кажеш поне 3 неща , които той ти е ДАЛ или е НАПРАВИЛ за теб , които никое друго момче/мъж не е направил ? С какво си по специална ти ? Този човек те ЛЪЖЕ , мила. Ти си изтривалката , съжалявам за грубия термин , вечер се прибира при жена си и до нея спи , с нея ще празнува празниците. Недей да се увличаш толкова много и не позволявай да бъдеш използвана , имай достойнство ! Мъже много , ще намериш и по - добър , за който няма да се налага дори да питаш тук в този форум.

Неправилния потребител цитираш.

За мен женитбата като цяло е самоубийство, ама на, факт - хората се женят и на по 20-25-30-40-50...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Неправилния потребител цитираш.

За мен женитбата като цяло е самоубийство, ама на, факт - хората се женят и на по 20-25-30-40-50...
    откоето няма голям смисъл за 20 до 28 год.......факт не факт.... аве с 1 дума секи да си прави каквото си иска после той ще го сърба
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Точно това исках да цитирам Мармаладке защо да е неправилният потребител ? Ако визираш мен , разбира се.

Не визирах теб.

И прецаках темата на момичето, заради това, че ми е скука.

Момиче ти си луда за връзване, не осъзнаваш ли че човека те изпозлва за разнообразяване? Както и да е, нормално е мъж в по напреднала възраст (минал тийн годините отдавна) който е женен от няколко години да иска да има сексуална връзка с младо 18-20 годишно свежо момиче, може би аз бих искал също

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Момиче ти си луда за връзване, не осъзнаваш ли че човека те изпозлва за разнообразяване? Както и да е, нормално е мъж в по напреднала възраст (минал тийн годините отдавна) който е женен от няколко години да иска да има сексуална връзка с младо 18-20 годишно свежо момиче, може би аз бих искал също
    Знам осъзнавам колко съм луда, обичам го и много ме боли, че ме е излъгал...
    Трябва да го оставя, но ми е трудно.

Как може въобще да обичаш човек , който само се възползва от теб и те лъже ? И каква обич може да е това ?

Как може въобще да питаш какво да правиш.Той те прави на пълната шматка вече 4 месеца, а ти искаш да бъдеш деликатна.Божее . .

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вметни му тактично ,че си го видяла с жена и го питай "Да не си женен случайно".Моето мнение е,че ти си му развлечение,бягай от него,нямаш бъдеще....

бягайте от женените мъже,не си усложнявайте живота!Но тези на които им се е случило да имат връзка с женен мъж казват,че на сърцето не се заповядва.А на жените,които са с женени мъже ще кажа само,че винаги когато има проблем в един брак той е проблем от двама,а не както ще ги убеждава мъжа,че жена му е еди каква си и затова и изневерява-не се лъжете,там някъде една женица страда заради вас и егоистичния си мъж и вие трябва да сте същия егоист,за да го причинявате на някого.Малко се увлякох,но това ми е болна тема,защото имам опит в това отношение и знам какво е-гадно е!

Авторке,не се ври между шамарите. Не продължавай с тоя,че ти ще си патиш
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

ще ти е трудно,но нямаш избор ,трябва да го оставиш

Цитирай Първоначално написано от zority7
    ще ти е трудно,но нямаш избор ,трябва да го оставиш
    Да, днес смятам да приключа тази връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си