- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- нощни ритуали
апфф кви са тия ГЛАНЦОВЕ
посред нощите лелеееееее![]()
![]()
/ай сега тва си е мой комент и мое мниние
/
тцтцтц .. тва са си балсами да не мислиш ,че ги слагат за да впечатлят някого докато спят ,грижат се за устните си какво смешно има в тва'??Първоначално написано от rozovka
мия си лицето и зъбите, слагам си крем, тоник,ако имам пъпка силицилов спирт или крем здраве на пъпката,сресвам си косата, слагам си балсам, изключвам звука на телефона си,пия чаша вода и лягам![]()
абе хора вие сигурно се подготвяте по 2 часа преди да си легнете. аз пишкам и лягам![]()
Aз съм това което съм...
Къпя се, трия грима, правя пилинг, мажа се с Бочко (това по-скоро зимата, като ми е суха кожата), мажа си устните с мед (това пак зимата), викам кучето да спи при мен, проверявам алармата, мушвам телефона под възглавницата и докато помириша възглавницата, съм заспала![]()
Махам си грима,мия си зъбите,душ,лосион за тяло,почиствам си лицето с тоник,нощен крем за лице,крем за ръце и това е
Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 6:35 pm Заглавие:Първоначално написано от teddyx33
Мия си зъбите,връзвам си косата,слагам си гланц,наливам си вода за през нощта и лягам
гланц...не балсам и не е сао тва май![]()
![]()
а иии ай не ми са нахвърлай така аа..това е форум/за писане на коментари и мнения а това си е моето мнение
![]()
![]()
правя коремни преси, мия си зъбите, сипвам си вода в шишето иии да![]()
взимам си един бърз душ,почиствам си грима,мия си лицето с гел за лице,мажа се с крем за лице,за ръце също..слагам си балсам за устни..еми май това.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами Първо си мия зъбите и лицето . Сресвам си косата (не винаги) Понякога си приготвям и вода . Телефона задължително до мен . И остава само да заспя
![]()
Не е хубаво да си правиш пилинг всеки ден..Първоначално написано от PinkPan7her
И като си сложиш мед на устните,кучето ти няма ли да го изяде?
П.С.
На мама глупачето то бе..Първоначално написано от rozovka
![]()
чекия преди сън и къртя като пън.
Първоначално написано от fungus
Същото![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Нощен крем на лицето и бадемово масло на миглите.
I still have feelings...
you are my passion.
къпя се,мажа се с мляко за тяло,мия си лицето,зъбите,обличам си тениската и си лягам в леглото с лаптопа и така откарвам до 11-12не си приготвям вода щото спя като пън
попринцип не се мажа с гланцове и бадемови масла .. ако някой може да ми каже какъв е ефекта от тия работи...а също и от връзването на косата..смисъл само за къдрави коси ли е,защото аз съм с начупена.
![]()
според мен си връзват косите,за да им е по-удобно ,а и мойта заема някви страни форми сутринта ако не съм я вързала...иначе косата се начупва ако си я връзваш (при някои самоПървоначално написано от harddd
) ,на кок ефекта е по-голям ... балсам просто грижа за устните ,а бадемовото масло удължава и сгъстя миглите...лично аз от време на време си го слагам на косата преспивам с него и после като се изкъпя косата става страхотна (:
[i]На опаковката пише TПървоначално написано от Harum_Scarum
мия си зъбите,мажа си моглите със бадемово масло и си поливам водата със коприва
пия вода, пикая и лягам :Д
Вземам душ мия зъбите махам си грима ако си вържа косата е вържа и се мажа с бебешко олио.![]()
Мия си зъбите , почистващ гел на лицето , махам спиралата , хидратиращ крем , крем Здраве.
To infinity and beyond.
мия зъби, до тоалетна, пълня си шише с вода и лягам
понякога чета в леглото
Мия си зъбите , почистващ гел на лицето ,мажа си миглите и веждите с бадемово масло , слагам си крем здраве на папчиците и лягам![]()