.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    апфф кви са тия ГЛАНЦОВЕ
    посред нощите лелеееееее /ай сега тва си е мой комент и мое мниние /

Цитирай Първоначално написано от rozovka
    апфф кви са тия ГЛАНЦОВЕ
    тцтцтц .. тва са си балсами да не мислиш ,че ги слагат за да впечатлят някого докато спят ,грижат се за устните си какво смешно има в тва'??

мия си лицето и зъбите, слагам си крем, тоник,ако имам пъпка силицилов спирт или крем здраве на пъпката,сресвам си косата, слагам си балсам, изключвам звука на телефона си,пия чаша вода и лягам

абе хора вие сигурно се подготвяте по 2 часа преди да си легнете. аз пишкам и лягам
    Aз съм това което съм...

anonymous708973
    Guest
    Къпя се, трия грима, правя пилинг, мажа се с Бочко (това по-скоро зимата, като ми е суха кожата), мажа си устните с мед (това пак зимата), викам кучето да спи при мен, проверявам алармата, мушвам телефона под възглавницата и докато помириша възглавницата, съм заспала

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Махам си грима,мия си зъбите,душ,лосион за тяло,почиствам си лицето с тоник,нощен крем за лице,крем за ръце и това е

Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    апфф кви са тия ГЛАНЦОВЕ
    тцтцтц .. тва са си балсами да не мислиш ,че ги слагат за да впечатлят някого докато спят ,грижат се за устните си какво смешно има в тва'??
    Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 6:35 pm Заглавие:

Мия си зъбите,връзвам си косата,слагам си гланц,наливам си вода за през нощта и лягам

гланц...не балсам и не е сао тва май а иии ай не ми са нахвърлай така аа..това е форум/за писане на коментари и мнения а това си е моето мнение

Повече от фен
    правя коремни преси, мия си зъбите, сипвам си вода в шишето иии да

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Мия си зъбите,връзвам си косата,слагам си гланц,наливам си вода за през нощта и лягам

гланц не си слагам

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    взимам си един бърз душ,почиствам си грима,мия си лицето с гел за лице,мажа се с крем за лице,за ръце също..слагам си балсам за устни..еми май това.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ами Първо си мия зъбите и лицето . Сресвам си косата (не винаги ) Понякога си приготвям и вода . Телефона задължително до мен . И остава само да заспя

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Къпя се, трия грима, правя пилинг, мажа се с Бочко (това по-скоро зимата, като ми е суха кожата), мажа си устните с мед (това пак зимата), викам кучето да спи при мен, проверявам алармата, мушвам телефона под възглавницата и докато помириша възглавницата, съм заспала
    Не е хубаво да си правиш пилинг всеки ден..
    И като си сложиш мед на устните,кучето ти няма ли да го изяде ?
    П.С.
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    апфф кви са тия ГЛАНЦОВЕ
    Пуснато на: Пон Авг 02, 2010 6:35 pm Заглавие:

гланц...не балсам и не е сао тва май а иии ай не ми са нахвърлай така аа..това е форум/за писане на коментари и мнения а това си е моето мнение
    На мама глупачето то бе..

Град
    София
    чекия преди сън и къртя като пън.

Слагам си балсам,но това обикновено е много преди да легна.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fungus
    чекия преди сън и къртя като пън.

Същото
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Нощен крем на лицето и бадемово масло на миглите.
    I still have feelings...
    you are my passion.

къпя се,мажа се с мляко за тяло,мия си лицето,зъбите,обличам си тениската и си лягам в леглото с лаптопа и така откарвам до 11-12 не си приготвям вода щото спя като пън попринцип не се мажа с гланцове и бадемови масла .. ако някой може да ми каже какъв е ефекта от тия работи...а също и от връзването на косата..смисъл само за къдрави коси ли е,защото аз съм с начупена.

Цитирай Първоначално написано от harddd
    къпя се,мажа се с мляко за тяло,мия си лицето,зъбите,обличам си тениската и си лягам в леглото с лаптопа и така откарвам до 11-12 не си приготвям вода щото спя като пън попринцип не се мажа с гланцове и бадемови масла .. ако някой може да ми каже какъв е ефекта от тия работи...а също и от връзването на косата..смисъл само за къдрави коси ли е,защото аз съм с начупена.
    според мен си връзват косите,за да им е по-удобно ,а и мойта заема някви страни форми сутринта ако не съм я вързала...иначе косата се начупва ако си я връзваш (при някои само ) ,на кок ефекта е по-голям ... балсам просто грижа за устните ,а бадемовото масло удължава и сгъстя миглите...лично аз от време на време си го слагам на косата преспивам с него и после като се изкъпя косата става страхотна (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Не е хубаво да си правиш пилинг всеки ден..
    И като си сложиш мед на устните,кучето ти няма ли да го изяде ?
    [i]На опаковката пише T

мия си зъбите,мажа си моглите със бадемово масло и си поливам водата със коприва

Град
    софия
    пия вода, пикая и лягам :Д

Супер фен Аватара на spopi
    Вземам душ мия зъбите махам си грима ако си вържа косата е вържа и се мажа с бебешко олио.

Мега фен Аватара на Infinity
    Мия си зъбите , почистващ гел на лицето , махам спиралата , хидратиращ крем , крем Здраве.
    To infinity and beyond.

Град
    Сливен
    мия зъби, до тоалетна, пълня си шише с вода и лягам
    понякога чета в леглото

Мия си зъбите , почистващ гел на лицето ,мажа си миглите и веждите с бадемово масло , слагам си крем здраве на папчиците и лягам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си