.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Сексуалността и в частност половата ориентация

Напоследък си отворих очите относно лесбийките и гейовете, по причина, че започнах да дружа с доста хомо или би сексуални. Не смятам това за нещо ненормално. Но се зачудих коя е причината за тяхната различна ориентация. Предполагам повечето сте чели за теорията на Фройд, на мен ми звучи най-правдоподобна. Интересно ми е да чуя вашите мнения по въпроса...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Callisto
    И аз имам много обратни приятели и приятелки. Самата аз навремето експериментирах и от тогава си имам влечение към хора от другия пол, но не е като да съм лесбийка. За хората нз, но баща ми е зоолог и покрай него съм наблюдавала много отношенията м/у животните по цял свят. Например има едни рибки, които движат на групичка от по 3. В тази групичка са 2 женски и 1 мъжки. Ако мъжкият умре една от женските се превръща в мъжко, за да продължат да се размножават. По тази логика според мен, ако две/двама или повече жени/мъже са само или предимно в компания от същия пол има вероятност някой да обърне резбата. Това за мен са предимно хора над 20 години, които все още са девствени и нямат желание да общуват с хора от другия пол.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Научно доказано е, че някои от "обратните" се раждат така, в следствие на объркване на X и Y хромозомите им, за тях е ясно.. На мен ми е интересно другата половина, които са придобили тази си ориентация.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Теорията на Фройд не е ли най-общо казано, че момичетата завиждат за това, че нямат пенис
    И че момчетата стават хомо, когато растат само с майка си?

Иначе според мен това дали си гей/би/хетеро се определя още преди да си роден.

И все пак - какво значение има по принцип. защо трябва да има обяснение защо еди-кой си харесва мъже или жени.
    Все едно да се питаме защо един човек харесва шоколадов, а друг сметанов сладолед.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ами, лезбийките радват :P а за гейовете, нищо против нямам, стига да са далеко от мене

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Кумчо Вълчо е с необособена сексуална ориентация,не може да му се вярва!

Иначе обръщаш ли се към приятеля си с израза - "А ве пе'ерас!"

А по темата - и аз да бях момиче и мен щяха да ме влекат яки мацки
    Станислава

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Теорията на Фройд е най-общо казано, че хората се раждат Би сексуални...
    Иначе ако не се опитваме да обясняваме нещата около себе си, как ще еволюираме? o.0
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Теорията на Фройд е най-общо казано, че хората се раждат Би сексуални...
    Иначе ако не се опитваме да обясняваме нещата около себе си, как ще еволюираме? o.0
    Което за мене е тъпо за кво сме създадени 2 вида ако ще сме педераси...... да не сме едноклетачни ...

Имам лични наблюдения, че момчета израснали само с майка си, придобиват нейните маниери, говор, обноски и всичко .. но никъде не пише, че си падат по мъже. Както и обратното "мъжкараните" - само с бащите си!
    На мен гейовете не ми пречат, дори от части са сладки (като например сериала Уил и Грейс) вярно, че това е просто филм, но Джак е идол за някои)).
    За себе си мога да кажа, че харесвам мъже (момиче съм ), но не отричам, че съм се забавлявала и с момичета също толкова добре колкото с момчета .. незнам дали моите Х и Y са се объркали нещо, но все пак едно момиче знае много по - добре какво иска друго момиче .. не е ли така

на вена сички педерляги СМЕРТ!
    глупостта около мен ме уморява

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    психиката им е такава

иначе да си би увеличава шансовете да си прекараш в петък вечер добре двойно
    ОДИН!!!

Мега фен
    Къде ги намираш тея с обърканата сексуалност?От нз колко на брой години не съм виждал обратен/обратна..

Супер фен Аватара на djipsito
    Не мисля че хората се обичат (примерно) заради пола си... Всъщност кво значение има пола ? Освен за бебетата.. ама и за тоя "проблем" има решение, има мн изоставени деца..
    И аз съм на мнение че хомосексуалните се раждат такива, не се "възпитават" да са такива..

хм бих искала да чуя теорията на Фройд . Ще може ли някой да ми я предостави на готово или да се прежаля ?
    който търси - намира . ^^

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Е, какво твърди науката? В по-голямата част от 20в тя разглежда допускането, че хомосексуалността се причинява по време на възпитанието. Тази теория е загатната от Зигмунд Фройд, татенцето на психоанализата, който казва, че да си гей е резултат на това да имаш властна майка-кучка, която те кара да се отъждествяваш с нея. Това означава, че не можеш да преминеш през здравословния процес на прехвърляне на предаността към баща си, както би трябвало да го правят всички пост-Едипови хетеросексуални момчета. Никога не е имало каквото и да било доказателство в полза на тази теория, единствено красивата проза-поезия на Фройд и няколко двусмислени изследвания чрез изучаване на казуса. Но нейни вариации се носят из десетилетията. Докато невробиологът Саймън ЛеВай не обявява през 1991, че има разлика между мозъците на гей и хетеро мъжете. След като изследвал мозъци на трупове, той казва, че е открил, че сноп неврони, наречен външен хипоталамус, е по-голям при хетеросексуалните мъже, от колкото при гейовете. Наистина размерът имал значение.

Две години по-късно генетикът Дийн Хеймър обявява, че е открил "гей ген". Ако е активиран - тогава си гей, ако не е - тогава си хетеро. Гей хората по целия свят започват да ликуват, а хомофобите да мрънкат. Но научните доказателства скоро започват да се оборват. Използваните мозъци на гейове били на жертви на СПИН - и някои учени смятат, че е възможно вирусът да е причината за смаления външен хипоталамус. Когато провеждат наново опитите за "гей гена", не намират връзка със сексуалността.

Имало подновен интерес към физичните причини (ако има такива) за хомосексуалността и редица изследвания са проведени от тогава. Едно от най-стряскащите открития е, че гей хората имат различно оформени мозъци. Миналата година (бел. пр. - 2007) изследователи в Швеция откриват, че мозъците на гей мъжете съвпадат с добре оформената симетрия на хетеросексуалните жени, докато мозъците на лесбийките имат същото издуто дясно полукълбо. Това обаче не е толкова простото на пръв поглед доказателство, че сме родени различни. Мозъците не са непроменливи или фиксирани от раждането - те се развиват различно според употребата им. Ако ослепееш като възрастен и научиш Брайловата азбука, то частта от мозъка, която отговаря за показалеца, ще стане много по-голяма. Ако си будистки монах и медитираш по цял ден, частта от мозъка, контролираща дълбоката концентрация, ще набъбне. Възможно е това да си гей да изменя мозъка, а не обратното. Хмммм.

http://tsvetno.blogspot.com/2008/12/blog-post_8864.html

Мойто лично мнение е че това си е обикновенна психична болест не по-различна от шизофренията и тн., но поради безобидния си харктер е приета от обществото за норална и не се правят опити да се лекува активно.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Ох мъжете, които мразят педерастите, но НЕ ЗНАЯТ защо ! Я да ви питам вас 101% ХЕТЕРОсексуалните...
    http://prikachi.com/images/701/2390701I.jpg
    Имате опция да спите с ЕДИНИЯ индивид от линка по-горе. Трябва да изберете ЗАДЛЪЖИТЕЛНО .... Тези шубета, които нямат намерение да изберат да не си правят труда да ми отговарят Нека видим колко сте мъже
    Та единия от индивидите на снимката ви привлича вниманието, кой е той ? И имате ли "ballz of steel" да си признаете ?

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Ох мъжете, които мразят педерастите, но НЕ ЗНАЯТ защо ! Я да ви питам вас 101% ХЕТЕРОсексуалните...
    http://prikachi.com/images/701/2390701I.jpg
    Имате опция да спите с ЕДИНИЯ индивид от линка по-горе. Трябва да изберете ЗАДЛЪЖИТЕЛНО .... Тези шубета, които нямат намерение да изберат да не си правят труда да ми отговарят Нека видим колко сте мъже
    Та единия от индивидите на снимката ви привлича вниманието, кой е той ? И имате ли "ballz of steel" да си признаете ?
    Ами много ясно че тая с пишката ша наеба като я огазя наиш как ми пука че има пишка

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Къде ги намираш тея с обърканата сексуалност?От нз колко на брой години не съм виждал обратен/обратна..

и аз не съм виждала сигурно от 5 години

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain

и аз не съм виждала сигурно от 5 години
    Браво бе! Аз пък изобщо никъде не съм виждала...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Re: Сексуалността и в частност половата ориентация

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Напоследък си отворих очите относно лесбийките и гейовете, по причина, че започнах да дружа с доста хомо или би сексуални. Не смятам това за нещо ненормално. Но се зачудих коя е причината за тяхната различна ориентация. Предполагам повечето сте чели за теорията на Фройд, на мен ми звучи най-правдоподобна. Интересно ми е да чуя вашите мнения по въпроса...
    според мен се раждат такива.При образуването на едно бебе са необходими определен брой формони и може би ако при някой мъже наделеят повече женски те стават обратни и при жените ,ако има повече мъжки формони те стават обратни. пф май- само аз си се разбрах
    sleda ot lubovta

Теории много, доказателства малко... Всеки обяснява хомосексуалността в зависимост от това каква е специалността му... Доктор ще обясни, че е заради хормоните, психиятър ще обясни, че е заради психиката и така нататък... Никой не е доказал на 100% кое е вярното твърдение. Аз лично съм би-сексуална и мене страшно много ми харесва хем да го правя с момче хем с момиче. Правя го и с двата пола, хем защото ме привличат сексуално, хем и защото е различно, ново, непозната територия за мен.
    Едно нещо ме дразни само в хората и това е, че уж 101% хетеросексуалните МРАЗЯТ хомосексуалните (ама харесват лезбиики), но НЕ ЗНАЯТ защо ги мразят. В природата хомосексуалността се наблюдава при всяко живо същество, но освен при хората другаде омраза, пренебрежение, отхвърляне НЯМА ! Та някой "мъжага" ще ми отговори ли що тая омраза ? Ама не да ми каже "ми щот са педали". Искам смислен отговор !

Теории много, доказателства малко... Всеки обяснява хомосексуалността в зависимост от това каква е специалността му... Доктор ще обясни, че е заради хормоните, психиятър ще обясни, че е заради психиката и така нататък... Никой не е доказал на 100% кое е вярното твърдение. Аз лично съм би-сексуална и мене страшно много ми харесва хем да го правя с момче хем с момиче. Правя го и с двата пола, хем защото ме привличат сексуално, хем и защото е различно, ново, непозната територия за мен.
    Едно нещо ме дразни само в хората и това е, че уж 101% хетеросексуалните МРАЗЯТ хомосексуалните (ама харесват лезбиики), но НЕ ЗНАЯТ защо ги мразят. В природата хомосексуалността се наблюдава при всяко живо същество, но освен при хората другаде омраза, пренебрежение, отхвърляне НЯМА ! Та някой "мъжага" ще ми отговори ли що тая омраза ? Ама не да ми каже "ми щот са педали". Искам смислен отговор !
    ЩЕ ТИ КАЖА ЩО МРАЗЯ ХОМОТАТА 1. ЩОТО ПАРАДИРАТ С ТОВА ЧЕ СЕ БЛЪСКАТ ОТЗАДЕ 2. НЕ ПОНАСЯМ НЯКВИ С МЕКИ КИТКИ И ДА СИ КАЗВАТ ШУШИ И МУШИ С ИСТАНЕНИ ГЛАСЧЕТА 3. НЕ ВАСПРИЕМАМ САМАТА ИДЕЯ ДВА ЧИФТА КАМБАНКИ ДА СЕ ПЛЯСКАТ ЕДНО В ДРУГО И СЛЕДОВАТЕЛНО ЗА ТОВА ХОМОТАТА СА МИ ПРОТИВНИ.

Цитирай Първоначално написано от spyro
    на вена сички педерляги СМЕРТ!
    +1

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    ЩЕ ТИ КАЖА ЩО МРАЗЯ ХОМОТАТА 1. ЩОТО ПАРАДИРАТ С ТОВА ЧЕ СЕ БЛЪСКАТ ОТЗАДЕ 2. НЕ ПОНАСЯМ НЯКВИ С МЕКИ КИТКИ И ДА СИ КАЗВАТ ШУШИ И МУШИ С ИСТАНЕНИ ГЛАСЧЕТА 3. НЕ ВАСПРИЕМАМ САМАТА ИДЕЯ ДВА ЧИФТА КАМБАНКИ ДА СЕ ПЛЯСКАТ ЕДНО В ДРУГО И СЛЕДОВАТЕЛНО ЗА ТОВА ХОМОТАТА СА МИ ПРОТИВНИ.
    Това с тея дебил идето се правят на много важни с това което изброи и аз не ги харесвам. Но пък иначе ме радват сладурите. Имат странен и интересен начен на мислене. Говорим за тези, които си пазят всякаквите такива преживявания за себе си, а не да ходят и да разправят кой кого е..б...л... Въпреки това сме хора и мисля, че би трябвало да уважаваме мнението на хората, които са избрали (или природата ги е принудила) да бъдат обратни. И тъй като ние сме единствените с разум на тая планета би трябвало да можем да взимаме решения, а не само злоба и злоба върху нещо което не разбираме...

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз пък обичам гейовете и лесбийките. Гейовете стават за страхотни приятели, а лесбийките за невероятни 3ки. Иначето, ако трябва да избера м/у мъжа с вагината и жената с пишката бих избрала жената определено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си