- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Знам,че звучи странно,но е точно така..
Имам едно много особено усещане,но сигурно всъщност е абсолютно нормално..толкова ме привлича приятеля ми,че едва ли не ми доставя удоволствие да усещам миризмата на потта му...както и на своята и сега като помириша себе си се сещам вече автоматично и за него...много е странно.. може би това е феромонното привличане,но има нещо в неговата миризма,което ме привлича адски,което ме побърква...и което съответно ме кара да откачам,като съм до него и да искам да правим постоянно секс...не знам,може би се базира на сексуално привличане... случвало ли ви се е ?
Нищо странно не виждам. Привлича те, това е хубавоИначе мен лично потта не ме възбужда
![]()
Приятелят ти попръдва честичко.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
![]()
![]()
Е, ти го каза ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
+ парфюмът му може и да ме възбуди .. ама не и потта му ..Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи какво се има в предвид..Ако е потен,но не мирише на пот,защп не?Мен ме възбуждат изпотени мъже,естествено без миризмата,но като видя какприте по тях и ми става едно такова яко...Та да нормално е.Първоначално написано от Slynchiicee
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Според мен всеки човек си има собствена миризма- на кожата на потта . Не е нужно човек да е потен и да ти мирише ... може и от парфюма му да е ... но е нормално ако го харесваш да те привлича много .. И на мен ми се случва , но не точно от потта ... даже тя не би придизвикала такива чувства ... но самата кожа ... откачам около него !!!![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
+1! И мен точно миризмата на пот не ме възбужда особено (слава богу, моят не мирише...Първоначално написано от F4ence
), но полудявам като го видя изпотен, а той лесно се поти...
![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от djipsito
не на всички потта не мирише ако е някъв мърляч чакай да не ти мирише .
ми и на мен ми се е случвало с бившото ми гадже да искам да го чукаш по няколко пъти на ден супер много бях луда по него,.Така че нормално .Да усещаш как започвате да се потите от удоволствие и да ..Първоначално написано от make_you_mine
sleda ot lubovta
аз лично като се потя по време на секс приятелката ми ме притиска към себе си ии постоянно ми се умилква ..следователно не се случва само при теб може да имаш "фетиш към мъжка пот" ;дд или по скоро към потта на приятелят ти![]()
Мирише тялото.. не самата пот...Първоначално написано от Slynchiicee
Не е странно.Обожавам неговата миризма,от настроението зависи дали ще ме възбуди,или ще се усмихвам просто.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire