.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Повече от фен

Знам,че звучи странно,но е точно така..

Имам едно много особено усещане,но сигурно всъщност е абсолютно нормално..толкова ме привлича приятеля ми,че едва ли не ми доставя удоволствие да усещам миризмата на потта му...както и на своята и сега като помириша себе си се сещам вече автоматично и за него...много е странно.. може би това е феромонното привличане,но има нещо в неговата миризма,което ме привлича адски,което ме побърква...и което съответно ме кара да откачам,като съм до него и да искам да правим постоянно секс...не знам,може би се базира на сексуално привличане... случвало ли ви се е ?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Нищо странно не виждам. Привлича те, това е хубаво Иначе мен лично потта не ме възбужда

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    може наистина да се пръска с феромон

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Приятелят ти попръдва честичко.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Приятелят ти попръдва честичко.
    Е, ти го каза ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Нищо странно не виждам. Привлича те, това е хубаво Иначе мен лично потта не ме възбужда
    + парфюмът му може и да ме възбуди .. ама не и потта му ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    + парфюмът му може и да ме възбуди .. ама не и потта му ..
    Зависи какво се има в предвид..Ако е потен,но не мирише на пот,защп не?Мен ме възбуждат изпотени мъже,естествено без миризмата,но като видя какприте по тях и ми става едно такова яко...Та да нормално е.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Според мен всеки човек си има собствена миризма- на кожата на потта . Не е нужно човек да е потен и да ти мирише ... може и от парфюма му да е ... но е нормално ако го харесваш да те привлича много .. И на мен ми се случва , но не точно от потта ... даже тя не би придизвикала такива чувства ... но самата кожа ... откачам около него !!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от F4ence
    Според мен всеки човек си има собствена миризма- на кожата на потта . Не е нужно човек да е потен и да ти мирише ... може и от парфюма му да е ... но е нормално ако го харесваш да те привлича много .. И на мен ми се случва , но не точно от потта ... даже тя не би придизвикала такива чувства ... но самата кожа ... откачам около него !!!
    +1! И мен точно миризмата на пот не ме възбужда особено (слава богу, моят не мирише... ), но полудявам като го видя изпотен, а той лесно се поти...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на djipsito
    Потта не мирише...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Потта не мирише...

не на всички потта не мирише ако е някъв мърляч чакай да не ти мирише .

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Re: Знам,че звучи странно,но е точно така..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Имам едно много особено усещане,но сигурно всъщност е абсолютно нормално..толкова ме привлича приятеля ми,че едва ли не ми доставя удоволствие да усещам миризмата на потта му...както и на своята и сега като помириша себе си се сещам вече автоматично и за него...много е странно.. може би това е феромонното привличане,но има нещо в неговата миризма,което ме привлича адски,което ме побърква...и което съответно ме кара да откачам,като съм до него и да искам да правим постоянно секс...не знам,може би се базира на сексуално привличане... случвало ли ви се е ?
    ми и на мен ми се е случвало с бившото ми гадже да искам да го чукаш по няколко пъти на ден супер много бях луда по него,.Така че нормално .Да усещаш как започвате да се потите от удоволствие и да ..
    sleda ot lubovta

Град
    Pleven
    аз лично като се потя по време на секс приятелката ми ме притиска към себе си ии постоянно ми се умилква ..следователно не се случва само при теб може да имаш "фетиш към мъжка пот" ;дд или по скоро към потта на приятелят ти

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Потта не мирише...

не на всички потта не мирише ако е някъв мърляч чакай да не ти мирише .
    Мирише тялото.. не самата пот...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не е странно.Обожавам неговата миризма,от настроението зависи дали ще ме възбуди,или ще се усмихвам просто.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си