.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Confused

Confused

Ситуацията е следната: Той ми призна, че ме харесва от година и половина, споделяла съм му адски много неща, но го обичам само като приятел и не знам какво да правя...много съм объркана... Имам му много доверие и всички ме питат какво чакам след като му имам толкова мн доверие а аз не знам просто как да постъпя... Дали да опитам да видя какво ще стане...?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако "опиташ" и нещата не се получат ще го нараниш още повече... Ти сама трябва да прецениш какво искаш да правиш....
    Повечето хора преследват този ,който обичат/харесват,а бягат от този ,който ги обича/харесва....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Този твой опит може да го нарани много, зависи какво чувства. Най-добре се изяснете какви са очакванията и на двама ви.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

BlueFace : "Повечето хора преследват този ,който обичат/харесват,а бягат от този ,който ги обича/харесва...." Много е вярно това което каза, но пък усещам, че и нещата с приятелството няма да се получат след признанието му :S Не знам и аз какво да правя вече

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Fuck him like you dont even know him xDD

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Имаш ли тръпка/привличане към това момче ?!? Ако да - опитай,ако не по - добре недей и без това е кофти ситуация че ти е признал,а ти си го резнала
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Като я няма тръпката, едно доверие не те грее.Ще опиташ, няма да се получи и тогава ще го ядеш големия.Ни гадже, ни приятел . . сама си прави изводите.

Щом си го резнала, истинското приятелство е отлетяло. Което не пречи да опитате да симулирате, че нещата са си както преди....

Голям фен Аватара на notlike
    Щом ти е близък и те обича, а и ти го обичаш (макар и като приятел), мисля, че ще се получи. Ще го заобичаш много бързо, повярвай ми. Опитай, това вече не е приятелство. Въпрос на избор - всичко или нищо. От опит глава не боли. А и е огромен плюс, че се познавате добре.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми като не го харесваш,не започвай никаква връзка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    В никакъв случай!Без тръпка не започвай връзка.Доверието не е причина да сте заедно.Трябва да има и любов,а от твоя страна я няма.

Ако "ще опитваш", ще докараш нещата до провал. Край на връзката, край на приятелството, нараняваш мего, ти страдаш, че той страда и т.н.
    Аз имах връзка, в която просто опитвах. На 2рия месец го гледах и си казвах "Какво правя с този човек??" В крайна сметка доста го нараних, а не исках. Сигурна съм, че и ти не искаш да се получат така нещата.

след като ти е признал че те харесва значи не те смята за приятелка(нормално)
    и да не тръгнеш с него и да тръгнеш нещата няма да са същите след като ти е признал
    сега всеки път като те виде ще си мисли " колко ме привлича....само ако мога да я *** "та разбра ми мисълта

Оххх ;х Адски трудното ми е... Днеска разправял, че вчера му бил на хубавия ден защото ми бил признал.... А още по-гадното е че на 4ти заминавам на море с 4-ма приятели и той също е с нас ;х ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от evet0
    Оххх ;х Адски трудното ми е... Днеска разправял, че вчера му бил на хубавия ден защото ми бил признал.... А още по-гадното е че на 4ти заминавам на море с 4-ма приятели и той също е с нас ;х ...
    кофти,ама просто му признай,че не го харесваш и ти е гадно,че не можеш да отвърнеш на чувствата му
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Имаш му огромно доверие.Хубаво, но това не е достатъчно.Човек може да има огромно доверие и на майка си Виж, ако няма тръпка или привличане, по - добре остави това прословуто доверие и не давай напразни надежди на момчето : ))
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Мега фен
    Град
    Earth...
    Може би ако си пишехте на собствения си език човек щеше да има желание да ви помогне...

От мене да мине, щом от 1.5г се харесвате и не сте тръгнали значи няма и да тръгнете!!! Точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си