- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо свършва бавно при свирка ?
Моят пък в началото свършваше доста бързичко - 5-6 минутки и е готов. Отдавам го на факта, че съм първата, която му правеше свирки и беше нова емоция за него. Последните 6-7 пъти му трябва повече време да свърши, но виждам, че му е страшно приятно, още повече, че понякога ме насочва, което е добре дошло и за двама ни.
С извинение за въпроса, ама как му духаш? Той прав ли е или легнал? Ако е прав, пробвай да го гледаш в очите. Вероятно и на теб ще ти хареса, а на него 100%! Ако ти е неудобно, докато ти е в устата, просто го дръж с ръка и гледай палаво нагоре. Би трябвало да се получиАко е легнал, му прави свирка, докато си отстрани на тялото му (тоест на 90 градуса спрямо него), а не между краката му. Лекият ъгъл, който прави пенисът му, когато го придърпаш към себе си, би трябвало да помогне да свърши.
И най-важното - кажи му, че много би ти харесвало да те насочва в движенията. Той сам знае кое най-много му действа, а ти не си врачка, за да познаеш... Говорете си![]()
Толкова от мен. Надявам се да съм ти помогнала.
аз в началото не можех да свършвам от свирка но с течение на времето се научих ся за 10 мин сам готовтака че може да не е в другарката проблема, а как ще се настрой момчето
Е явно не си достатъчно опитна.. практика, почети тук там къде са ерогенните зони на мъжете и дерзай
Цаката е игра с устни + език. А не да го лапаш до сливиците. Щото висчко което е чувтвително по пениса е по главичката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
подкрепям ... Ама защо моя човек си умира от кеф като го лапна до сливиците? Сигурно защото в гърлото е по-тясно и той го усеща с главичката?Първоначално написано от valdesbg
![]()
И аз свършвам по-бавно при свирка, в сравнение със секс (или ръчна).
kremen4eto, всички мъже умират от кеф в тоя момент. Моето обяснение - главичката се допира до гърлото и нежната му повърхност я стимулира допълнително.
Щот му го биеш у камбаната в грълото, е за тва.Първоначално написано от kremen4eto
Temet Nosce
벨야카
И азПървоначално написано от Sapunji
разбива ме тоя човек!
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата..мисля че практика му е майката, ама кво ти пука човека нали ти е казал че го кефи, пък и има време..ше се учите заеднопък ако се обичате много, цял живот "ше си прайте като вятъра"
и ше си професионалистка.
![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
Според мене може да не е в теб проблема,просто той да умее да се контролира и да не свършва веднага щом му дойде аа да си се покефи преди това..![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Големи майсторки тука имало.Тя преценявала кога да свърши той.Не знам как си ги говорите такива наизустени.Мога да ти кажа,че ако почна да си мисля за печено пиле и пържени картофи с бира докато ми духаш,ще ме изпразниш за 2 минути на върба в петък!Първоначално написано от 3oPuTy
Пусни му да видиш тогава за колко време ще свърши ...
1.Не бих ти духала - сеш' сеПървоначално написано от miroandonow
2.По време на хубав секс ще ти е малко трудно да мислиш за подобни неща
3.Въобще не съм майсторка!Той е първото момче,на което съм правила орална и все пак си държа на мнението,че мога да го накарам да свърши,когато Аз самата реша!!!За последните няколко месеца винаги е било така ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
Зориту аз не съм казал,че искам да ми правиш нещо нито може да знаеш за какво мога да си мислия по време на секс или свирка като ми праят!
Ам не съм стигала два часа,но близо час съм духала.Някак си не съм много добра с устата въпреки,че доста се старая и затова рядко се наемам да го празня със свирка освен,когато съм в цикъл.Ама после не ви е работа да знаете как говоря...Първоначално написано от mech0
![]()
Ми има нещо такова.Първоначално написано от DarkTemplar
И аз мрънкам за това. Понякога ме заболяват устните, понякога сливицитеПървоначално написано от DarkTemplar
ама се жертвам
Смучене му е майката! Мен ме подлудява!
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Всъщност от това кога свършва зависи и опита на момичето, но повече зависи дали момчето иска да свърши сега или да иска да продължаваш да му "духаш".
Та тези които свършват по-късно са по хитри![]()
пробвайте със секс, тогава сигурно ще свърши по-бързо![]()
И аз като му духам не свършва доста дълго време, но не е, понеже свирките не са качествени. През цялото време едва се сдържа, ама е инат гадината...седи си там, пъшка си и се стиска.Вика, че досега не е получавал толкова хубави свирки, ама това само той си го знае дали е така. Направо ме побърква като започне тихичко да стене и да се стяга. Като се уморя преминавам за известно време на ръчна и после пак свирка.
Мойта успя да ме накара да свърша от свирка 1 път за 6 месеца, в които сме заедно и то си беше около час духане. Според мен е толкова трудно защото аз (в случая) не контролирам нещата а тя. Пък и усещането е по различно от същинския секс.
-----------------------
това го казвам съдейки по себе си. Не казвам, че задължително е така![]()