.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Град
    Пловдив

Имам вълчи апетит !!!

Върнах се в петък от морето и до сега имам невероятен апетит ! Ям адски много-днес съм изяла 2 порции критараки(ориз) съответно на обяд и вечеря;3 праскови като скоро ще станат 4 едно пакетче солети и сега сухари Хогаренас да кажем половин пакет.Опитах се да повърна и стана де,ама супер малко.Нз какво ми става,трябва да ми дойде до 4ти и обяснението ми е или че е заради цикъла или съм бременна Дайте ми съвет,след малко пак отивам да повърна,ама тея праскови само ми се въртят в главатаа !!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на play23
    Ама за какво искаш да повръщаш въобще ? напомня ми на една лоша болест. Като чета от това което си яла нищо не е засищащо(освен ориза ама не знам по колко си яла), а прасковите имат малко калории да не те притесняват.

аз като бях миналата година на море ядох повече
    там ми се яде и като се вьрнах продължих
    после не толкоеа
    така че може да е нормално :P

Град
    Пловдив
    колко ми е засичал коментарите из форума знае,че аз нищичко не ям приницпно.за мен това е хипер много ! никога досега не съм яла и обяд и вечеря и на всичко отгоре още да съм гладна ! дано да е заради това,че трябва да ми идва,иначе нз какво ще правя.. :С
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    108 калории от прасковите,да го кажем 700 от сухарите,300 от солетите;станаха 1108 и критаракито не искам и да знам колко е,като се има предвид,че си беше мазнинко
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Щом те притесняват калориите не яж боклуци с много калории за нищо.
    700 калории от сухари толкова калории има в 700 грама пилешко филе(сурово) ако изядеш толкова не вярвам да не се нахраниш

Град
    Пловдив
    еми не се нахраних ;(
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    чудя се как можете да не ядете нищо по цял ден, бе \:
    иначе да, най-вероятно е от морето..там ядеше ли..много?
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Ти си изхабила супер много енергия на морето - плажчета, купони, танци, нормално е да си гладна. Предвид и това, че си болна и си броиш и калориите в чаша вода, напълно нормално е да дойде момента, в който организмът започне да си иска своето.

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    еми не се нахраних ;(
    Ако беше изяла толкова месо щеше определено. Има разлика от какво идват калориите.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    чудя се как можете да не ядете нищо по цял ден, бе \:
    иначе да, най-вероятно е от морето..там ядеше ли..много?
    ами на морето ядох повече от другите морета,но не беше нормално,тоест си ядох малко.но просто днес прекалих.от утре мисля да го карам на вода организма ми да си припомни как стоят нещата,такива своеволия повече няма да си повзолява!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    На стадиона за бягане.
    Боже .. Ти си ебахти параноичката, честно.
    Не е възможно да го караш само на вода и на 'нищо' .. А пък и знам от теб, че преди си била закръглена, а сега си по-добре и тежиш 55 кг.
    Какво искаш аз не мога да разбера? Да си докараш болест на чревните пътиша, на стомаха, нещо? И после като минеш тийнейджърския дебилизъм и станеш на 25-30 години да пиеш по шепа хапчета ли? Оправи се малко, момиче! Не яж БОКЛУЦИ, а реално това си яла, освен ориза. Яж месо и зеленчуци, напълно достатъчно!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Спокойно , Тони.. Това е защото ще ти идва. И аз бях така скоро. Такъв апетит .. никога не ми се беше случвало. След няколко дена ще отмине , спокойно.
    А през тези дни .. яж , но гледай да е полезно. Яж нещо , което ще те засити. (: Не се насилвай да повръщаш , няма смисъл.

Ти си болна -сериозно ти говоря,не го казвам за да се обидиш.
    С твоите недохранвания такива проблеми ще си докараш,че ще съжаляваш ,ама ще е късно...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Тука нещо намирисва на булимия. И от последния ти пост звучиш така все едно "наказваш" организма си заради това, че изпитва глад. Просто забележи колко тъпо и нелепо звучи това. Аз те съветвам да отидеш да се прегледаш...направо те съжалявам.

Голям фен Аватара на nadincety
    Мисля си,че е от това,че ще ти идва..И аз съм така около седмица-седмица и половина преди да ми дойде..Ям по много и въпреки всичко не се чувствам наядена..Като ми дойде всичко си става по старо му Така че не се притеснявай Хапвай си и да не ти пука

Супер фен Аватара на Jaune
    e много си яла, да знаеш!
    направо, сега като повърнеш, навий си алармата на телефона и стани през нощта пак да повърнеш, за всеки случай

Супер фен
    Град
    София
    Оффф, абе какви хора сте вие бе!?! Наистина, от последния ти пост изглежда, че наказваш организма си, заради това, че има нужда от храна! Я се стегни бе, ти разбираш ли, че напрактика ти нищо не ядеш, а ако случайно ти се „дояде“, ядеш само БОКЛУЦИ!!! Разбери, че ще се разболееш (ако вече не си болна ) Отстрани изглеждаш ацки смешно - хората нямат какво да ядат, а ти се оплакваш, че ядеш твърде „много“! Проблемът ти не е в това, че ядеш много, а че ядеш малко! Никой нормален не пропуска постоянно обед и/или вечеря! Трябва да се храниш по минимум 3 пъти на ден и то здравословно, а не да се тъпчеш със солети и разни други неполезни неща!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на Infinity
    Яла си само това и казваш , че имаш вълчи апитети ?
    Хора , честно ви не сте добре ! В тоя форум едно малко момиче , което не е сигурно как изглежда е напълно възможно да се разболее !
    БОЛНИ СТЕ!
    To infinity and beyond.

Може би е от смяната на климата, знам ли.Ако се притесняваш посети лекар.

Мега фен
    Да, така си и мислех. Болна си вече.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Да, така си и мислех. Болна си вече.
    не съм болна.и не съм и толкова слаба в интерес на истината.просто не съм свикнала да ям по толкова много и се притесних.твърде много усилия и мъки ми костваше да отслабна,не мога да си позволя сега пак да кача всичко
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Твоето си е точно болестно състояние!!!
    Това,че не си чак толкова слаба не означава,че не може да се разболееш от болести като анорексия и булимия
    Начина ти на мислене е точно 1:1 като на хората болни от тези две болести!
    А и самата храна НЕ Е много сама по себе си!Друг е въпроса,че си се хранила предимно с боклуци,които е нормално да ти се лепят.
    А и какви са тия глупости с гладуването?!Ти нормална ли си?!Да си съсипваш организма по подобен начин
    Нормално е да имаш по-силен апетит в тия жеги,защото тялото гори повече калории докато се старае да поддържа една и съща телесна температура,а и факта,че трябва да ти идва ... Аз също съм в ПМС и ям адски много,но от днес гледам да карам само на плодове,зеленчуци,пилешко и над 3л. вода,защото ще ходя на море след няколко дена,но и обичам тялото си (макар и с няколко кила отгоре) и не искам да го мъча
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ще се впусна в едно кратко разказче за нещо, което ми се случи преди цифра време, но въпреки това още си го помня, и ми е обеца за ухото.
    Имах един период, в който почти не се хранех. Не, не защото бях на онези ужасни диети, никога не съм имала нужда. Просто да кажем, че бях в тежък тийн период, и въбще не ми беше до ядене, дори и до тоновете шоколад. По цял ден си карах на цигарки и кафенца. Не се кранех редовно, всъщност почти не се хранех, а като го правех, се хранех с пълните боклуци. Примерно цял ден не ям, а преди да си легна, изяждам един пакет чипс/солети. И така по цял ден в продължение да доста дълго време.
    В един момент просто станах супер зле и се стигна до лекарска намеса. Сама се сещай колко весело ми беше, както на нашите и на останалите ми близки. Какви притеснения и филми бяха за всички.
    Еми, сама си прави изводите, както се вика. Ако искаш да се гавриш с организма си, прави го, изцяло твое си е решението, но си помисли добре дали няма да съжаляваш след време.
    Вълчият апетит може да е временен.
    Пък като имаш такъв мерак да си пазиш тялото, прави го. Спортувай си редовно, но и се ХРАНИ р е д о в н о. Не е нужно да гладуваш, а просто да спазваш определен режим на хранене, не да ядеш, като ти падне, а по-важното е да не се храниш с пълните боклуци. Не яж калорични храни, щом не искаш, но се храни. Храни се с нещо качествено, което ще те засити, а не да се нагърмиш наведнъж, а след един час пак да си гладна.

* Спри с повръщането, осъзнаваш ли се изобщо?
    ** За една част от секундата се замисли колко абсурдно звучиш.

Айде стягай се.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Яла си само това и казваш , че имаш вълчи апитети ?
    Хора , честно ви не сте добре ! В тоя форум едно малко момиче , което не е сигурно как изглежда е напълно възможно да се разболее !
    БОЛНИ СТЕ!
    +
    Ти си някакво 2 в 1...Анорексия И булимия.Как хиляда човека ще ти кажат болна си и ти пак няма да го осъзнаеш...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си