- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам вълчи апетит !!!
Ти тъпа ли си?![]()
![]()
ти бък с каква цел вадиш тема,че и си позволяваш да ОБИЖДАШПървоначално написано от evalongoria33
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Много си яла,думи нямам ..Аз с мойте 3-4 сандвича за закуска,порция пържени картофки на обяд (след което естествено още бях гладна,ама нямаше друго), ии толкова сандвичи за вечеря,кфо да кажа ?
И разбира се между храненията се тъпча със вафли и чипсове
Слава богу,че не ми се лепи
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Наааай-сетне един човек, който да мисли като мен.Първоначално написано от Infinity
И аз преди имах такива периоди като теб, но само периоди от сорта на седмица, максимум две (много рядко).
А сега дори закуската ми е повече от яденето ти за седмица сигурно, а тежа между 46-48 килограма, зависи.
Много важно е да се храниш правилно, а не да си наказваш организма. Много ясно, че ако ядеш с годините по една ябълка на ден с две лъжички мед и 5 лъжички мляко, ако хапнеш като нормален човек ще се чувстваш като изяла света, а организмът ти ще бъде затормозен. Яжте си нормално и всичко ще е наред...здравето е много по-важно от външния вид. А като добавим и това, че вътрешното здраве се отразява на красотата ти, няма как да изглеждаш зле.
a авторката с какво право си позволява да насажда психични разстройства на 14-годишни момичета?Първоначално написано от zoreto
така е, но в тоя форум точно такива момичета с нездрава психика влизат и виждайки такива теми, се тласкат към саморазрушение