- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свястни момчета във форума?
здравейте понеже ми е адски тъжно реших и аз да пусна една темичка - малко взех идеята от една друга, но моля ви давайте само смислени коментари и така - Има ли свястни и добри момчета в този форум и моля само истината![]()
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Напово ми драскай ЛС да ти покажа че все още има свястни ..![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
хехе... айде да не идва valdesbg и да ни скрие шапката на всичките...Първоначално написано от Valento
![]()
Авторке объркала си форума,тук има само натегачи повечето коментари в темата го доказват![]()
Владо още ли се подвизава в форумаПървоначално написано от totalmk
![]()
Точен тип е![]()
Как да има смислени коментари на безмислена тема?Първоначално написано от ve4nosamotna
Google се произнесе!
Може би имахте предвид: свестен
ME--->
Минавам ли за свестен ?![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Да не си търсиш аверче?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дано да съм аз.. *стиска палци*Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Форума не е начин да се запознаеш с някой. Със сигурност има, парк, градина, голшмо кафене или улици в твоето местоживене. Нямаш представа, колко е лесно да завържеш приятелство с някой непознат на улицата. И е сто пъти по-истинско от дългогодишно интернет познанство. Пробвай - ще видиш, че навън хората, нямат нищо против да се запознаят с още един човек.
![]()
Логиката сочи, че има. Примерите сочат, че няма. Тежък въпрос наистина...
Сигурно си от Пловдив.Първоначално написано от bratignat
Не случайно имам лента с надпис Vitosha Pictures Studio - Шопландец съмПървоначално написано от FeelMyPain
Ма така е .. :PПървоначално написано от Valento
Постъпи грешно... с правилното момиче.
То остана да няма...![]()
с доста съм си писала,отг ми е 3-ма са само за сега![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
зависи какво разбираш под "свястни"
ако искаш може да ми пишеш на ЛС и да прецениш сама
Има и още как![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
много обичам, като се пусне някоя подобна тема, и всички скачат, да се доказват колко са свестни и единствени по рода си![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Един свестен човек не би се хвалил че е свестен, това някой негов познат може да го каже...
Има ли бе?
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!