- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свястни момчета във форума?
ПХахахахаха.
Ако се оставиш да ти се рекламират...
Лили как говори от опитПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Горчив житейски опит .. така е.Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ние сме животни, кво да се правиПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
истината е,че аз съм най-свестен, защото съм модератор.
НОТ
^ Така е. Те само свестни хора стават модератори.![]()
DaemonBoy животни ми звучи малко .. преувеличено.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Добре де да не сме животни, ама сме с такива навициПървоначално написано от Priceless
![]()
позволявам ви да си прехвърлите форумните свалки на лично.
Забавна темичка. ;>
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Е има ,въпроса е че още не си попаднала на такъв ,ама и това ще стане ,тогава чак ще осъзнаеш,че хора има - всякакви.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
тц
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
уби всички надежди
![]()
Рядкост, изчезващ ''вид''.. о.ОПървоначално написано от bloodyF
Т'ва момчетата да не са някакви извънземни хД
Мно'о ясно, че има, бе. И е мно'о ясно, че като попиташ такъв малоумен въпрос - всички ще ти кажат, че са свестни хД.
Ако не гледате повърхностно на нещата, ще разберете, че не са само кретени. Сменете обстановката и ще видите колко прекрасни момчета може да намерите. Ако имате желание, ще намерите и начин. Вместо да се вайкате във форума - излезте с приятели, отидете на купон, запознавайте се с нови хора, ала бала... Не питайте ей така, за да чакате на готово някой ''свестен'' да ви се предложи xD
През живота си ще срещате всякакви - забавни, умни, отрепки, кретени, ''свестни'' (:Д), някакви забили типове.
Хора всякакви. Лесно е да се намери ''свястно'' момче. Ама форума не е най - точното място :Д.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
абе ти не беше ли тази, която беше пуснала няква тема, че много се притеснявала, че до сега е нямала свестен приятел, щото била много срамежлива ?
седейки вкъщи и чудейки се над въпроси от рода на "има ли свестни момчета" и пускайки безсмислени теми, пропускаш именно тези свестни момчета, които няма да откриеш на места като форуми или други сайтове..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
мое ли да нема мацоПървоначално написано от Priceless
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За тебе знам![]()
![]()
Hilary_![]()
обичаш ме нали?Първоначално написано от Priceless
![]()
няма ги, не само във форума, ами и по света. момчетата са задници, при това грозни, увиснали космати и с целулитлошото е че и момичетата са на същото дередже
![]()
Хм... кратко и ясно - аз съм точния човекДвама човека го потвърждават, а другите трима, които също ще го потвърдят засега фи няма.
Та на въпроса ти - да има такива. И не са трудни за откриване. Трудното е да им задържиш вниманието, щото има толкова много кифлички, че точните момчета имат бая прецизен радар![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Обичам те естественоПървоначално написано от tuzaro
![]()
Hilary_![]()
намери се един човек който да ми го кажеПървоначално написано от Priceless
и без тва гажето не ми го казва....
^ Еее .. има време.![]()
Hilary_![]()
почти 3 месеца вече, до кога да чакам...
Тузаро - а ти обичаш ли я?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House