- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свястни момчета във форума?
ми обичам я, даже и го казах на живо майнаПървоначално написано от valdesbg
Щом вече почти 3 месеца съм с нея и правя сериозни компромиси за да съм с нея, начи не е без нищо.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Айде сега ми отговори на следния лесен въпрос - с нея си защото ти е приятно и хубаво или защото искаш да ти каже обичам те?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип като съм с нея ми е много хубаво, ама ей така като и двамата се нацелим в скайп и почти винаги се караме... И естествено все аз съм виновен за нещо. Иначе според мене е нормално да го каже вече все пак 3 месеца, ако не ме обича за кво е с мене.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За форума не знам, ама попринцип има. Малко трудно се откриват ама....
ПС: Тука всеки ще каже, че е свестен![]()
![]()
![]()
Братчиту ми... ако я бодеш редовно и правиш квот на теб ти е кеф... за какво са ти две скапани думи. За да нахраниш егото? На мен лично не ми трябват. Даже ме плашат.Първоначално написано от tuzaro
Temet Nosce
벨야카
Зависи какво разбираш под свестен.Аз претендирам, че съм, но налитам само на някакви кифли,кроасани,бухти,кексо е.Почти всички сме добри отвътре,но се правим на дръж ми шапката за пред другите. Не знам защо се получава така,но няколко пъти съм се хващал да го правя подсъзнателно
,е опитвам се да го променя ама ...
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Има ли свястни момичета във форума? Отговора е същия...
Ама има или няма?Първоначално написано от Nakadah
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Welcome to the masquerade bro....Първоначално написано от Phantom93
![]()
+ 1Първоначално написано от gevitooo
най-забавното е ,че лицата дето си правят 5 минутна реклама тука сами не си вярват...
На такъв въпрос не очаквай умни отговори.
Заключвам темата, тъй като ще се превърне в чат.
А ти, ако толкова искаш да разбереш кой е свЯстен и кой не, просто ще трябва да прекараш известно време във форума. (то и това не гарантира нищо)