- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бадемово масло.
Преди няколко дни си купих Бадемово масло на Икаров.Започнах да си мажа миглите вечер преди лягане с клечка за уши съвсем внимателно.И се чудя, дали би имало някакъв ефект или само си губя времето.И ако има ефект, след колко време ще се прояви той.
Като гледам, мисля, че има някакъв ефект и миглите ми леко са се сгъстили, но знам ли, може би толкова искам желания резултат, та си въобразявам.
Ако някой е използвал бадемово масло за стимулиране разтежа на миглите нека пише.
Благодаря предварително на отговорилите.
Пробвах и имаше малък ефект.Както ти каза,сгъстиха се,но не станаха по-дълги.Но може би,защото много малко време я правих процедурата.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аз си мазах миглите с рициново масло ии станаха толкова дълги ... трябва да ме земат за реклама на спирала![]()
,но поне месец се мазах така...
аз иначе използвам бадемовото масло уж да ми сгъсти веждите ии да ми поникне някой друг косъм където искам ,че козметичката ми направи две различни форми![]()
но ефект няма ...
Не съм пробвала , но според мен трябва да се мажеш минимум месец , за да има ефект.
Мажа се и ефекта си го има,но и постоянство се иска.Аз първите 1-2 седмици тъкмо си казах,че нищо не става и след още някои ден забелязах ефекта![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Не знам дали порастват, ама се сгъстяват.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дам, мойте станаха много по-плътнии Пробвай и с рициново масло - то е за по-бърз растеж
хехе кандидатствай за реклама може да те взематПървоначално написано от teddyx33
впрочем..много ли е нахално да те помоля да качиш аснимка н амиглите си да видим що-годе какъв е бил ефектът?!
![]()
Ами на мен честно казано зора ми е да пораснат.Не, че са кой знае колко къси, но все пак друго са си дългите мигли, имат чар.Ще пробвам и това рициново масло, та дано има ефект.Благодаря ви.
А някой може ли да ми каже на каква цена горе доло е това Рициново масло ?
в моята аптека струваше 1 и 20![]()
повече от 2 лева няма да дадеш , само внимавай да не ти влезе в очите![]()
Благодаря за съвета.![]()
Моите доста се сгъстиха за около 2 седмици.Първоначално написано от mynichka
![]()
Първоначално написано от heiress
тцтцтц изобщо не са такива каквито изглеждат наснимката в действителност са средна работа ии саа супер редки ...![]()