.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помогнете

Hybrid View

Помогнете

Добър ден!Та аз съв 16 годишно момиче от Видин и майка ми иска да ме води на гинеколог да разбере дали още съм девствена.Кажете някой гинеколог който да премълчи истината за девствеността ми...

SK0RP10N
    Guest
    Принципно това се води лекарска тайна.
    Тоест майка ти ако чака пред кабинета, можеш да кажеш на доктора да каже, че си девствена

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Няма такъв гинеколог който да премълчи истината. Освен да го помолиш и някак си да го убедиш (което ме съмнява) да излъже майка ти...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Принципно това се води лекарска тайна.
    Тоест майка ти ако чака пред кабинета, можеш да кажеш на доктора да каже, че си девствена
    който и да е.. има си правило и не трябва да казва.. само помоли..
    пс.. абе ти си голяма бе какво толкова се притесняваш..

Град
    Roma, Italia
    Мразя да чета подобни теми или да чувам подобни неща.Майката до толкова е изгубила връзка с дъщеря си и не общува с нея, че дори и не са успели да станат приятелки и да си споделят и най-интимните неща. Кофти новина за мама и срам за дъщерята. Според мен това е унизително! След като рзбере, че дъщеря й не е девствена каво ще направи - ще й върне девствеността л, или ще я следи 24 часа в денонощието, а може би ще я накаже?
    Иначе не мога да ти помогна. Но мога да ти дам идея разпитай за някой гинеколог и кажи, че са ти го препоръчали приятелки или нещо такова. Преди прегледа иди при доктора уж да запишеш час или просто иди, за да предупредиш за случая. Стана малко филмово, ама и това е идея.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Според мен това си е добър повод тя да научи... все пак ти е маика и ще ти даде съвети, а и ще има човек към които можеш да се обръщаш за въпросите ти свързани със секса...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Като ни гледаш нас новото поколение, мислиш ли, че има нещо за секса, което да не знае!?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Като ни гледаш нас новото поколение, мислиш ли, че има нещо за секса, което да не знае!?
    никога човек не може да бъде напълно информиран за всичко..точно затова и се обръща към хора с повече опит (в случая маика й)

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не е точно така, но няма да споря.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Мразя да чета подобни теми или да чувам подобни неща.Майката до толкова е изгубила връзка с дъщеря си и не общува с нея, че дори и не са успели да станат приятелки и да си споделят и най-интимните неща. Кофти новина за мама и срам за дъщерята. Според мен това е унизително! След като рзбере, че дъщеря й не е девствена каво ще направи - ще й върне девствеността л, или ще я следи 24 часа в денонощието, а може би ще я накаже?
    Иначе не мога да ти помогна. Но мога да ти дам идея разпитай за някой гинеколог и кажи, че са ти го препоръчали приятелки или нещо такова. Преди прегледа иди при доктора уж да запишеш час или просто иди, за да предупредиш за случая. Стана малко филмово, ама и това е идея.
    Много добре казано, подкрепям.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Цитирай Първоначално написано от nespasqema
    никога човек не може да бъде напълно информиран за всичко..точно затова и се обръща към хора с повече опит (в случая маика й)
    Да но има и майки (като моята например), които никога и по никакъв повод не могат да говорят с дъщерите си за секс. Не знам дали това е от някакъв страх, срам или нещо друго. Правила съм опит да бъда приятелка с майка ми, опитвала съм да споделям с нея, опитвала съм и да захвана темата за секса, но тя не... "Това нещо не е за малки деца" "Малка си още. Нищо не разбираш" Винаги така свършва разговора и съм се отказала...
    Мисълта ми беше, че не всеки родител е способен да говори спокойно с детето си за секс.

Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    Цитирай Първоначално написано от nespasqema
    Да но има и майки (като моята например), които никога и по никакъв повод не могат да говорят с дъщерите си за секс. Не знам дали това е от някакъв страх, срам или нещо друго. Правила съм опит да бъда приятелка с майка ми, опитвала съм да споделям с нея, опитвала съм и да захвана темата за секса, но тя не... "Това нещо не е за малки деца" "Малка си още. Нищо не разбираш" Винаги така свършва разговора и съм се отказала...
    Мисълта ми беше, че не всеки родител е способен да говори спокойно с детето си за секс.
    100% има и такива майки нз неината от тях ли е,но по добре да узнае от дъщеря си от колкото лекаря да е изцепи и тя да стои като гръмата едва ли не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си