Добър ден!Та аз съв 16 годишно момиче от Видин и майка ми иска да ме води на гинеколог да разбере дали още съм девствена.Кажете някой гинеколог който да премълчи истината за девствеността ми...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Принципно това се води лекарска тайна.
Тоест майка ти ако чака пред кабинета, можеш да кажеш на доктора да каже, че си девствена
Няма такъв гинеколог който да премълчи истината.Освен да го помолиш и някак си да го убедиш (което ме съмнява) да излъже майка ти...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
който и да е.. има си правило и не трябва да казва.. само помоли..Първоначално написано от SK0RP10N
пс.. абе ти си голяма бекакво толкова се притесняваш..
Мразя да чета подобни теми или да чувам подобни неща.Майката до толкова е изгубила връзка с дъщеря си и не общува с нея, че дори и не са успели да станат приятелки и да си споделят и най-интимните неща. Кофти новина за мама и срам за дъщерята. Според мен това е унизително! След като рзбере, че дъщеря й не е девствена каво ще направи - ще й върне девствеността л, или ще я следи 24 часа в денонощието, а може би ще я накаже?
Иначе не мога да ти помогна. Но мога да ти дам идея разпитай за някой гинеколог и кажи, че са ти го препоръчали приятелки или нещо такова. Преди прегледа иди при доктора уж да запишеш час или просто иди, за да предупредиш за случая. Стана малко филмово, ама и това е идея.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Според мен това си е добър повод тя да научи... все пак ти е маика и ще ти даде съвети, а и ще има човек към които можеш да се обръщаш за въпросите ти свързани със секса...
Като ни гледаш нас новото поколение, мислиш ли, че има нещо за секса, което да не знае!?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
никога човек не може да бъде напълно информиран за всичко..точно затова и се обръща към хора с повече опит (в случая маика й)Първоначално написано от Claymore
Не е точно така, но няма да споря.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Много добре казано, подкрепям.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Да но има и майки (като моята например), които никога и по никакъв повод не могат да говорят с дъщерите си за секс. Не знам дали това е от някакъв страх, срам или нещо друго. Правила съм опит да бъда приятелка с майка ми, опитвала съм да споделям с нея, опитвала съм и да захвана темата за секса, но тя не... "Това нещо не е за малки деца" "Малка си още. Нищо не разбираш" Винаги така свършва разговора и съм се отказала...Първоначално написано от nespasqema
Мисълта ми беше, че не всеки родител е способен да говори спокойно с детето си за секс.
100% има и такива майки нз неината от тях ли е,но по добре да узнае от дъщеря си от колкото лекаря да е изцепи и тя да стои като гръмата едва ли неПървоначално написано от mumiikataa