.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен Аватара на JackSparrow

Acronis True Image Home

Някой ползва ли тази програма, и ако да - доволен ли е от нея? Помага ли въобще, защото не ми се е налагало да буутвам чрез нея, а само ми заема 50-60 ГигаБайта от БакЪп-и..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Re: Acronis True Image Home

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    Някой ползва ли тази програма, и ако да - доволен ли е от нея? Помага ли въобще, защото не ми се е налагало да буутвам чрез нея, а само ми заема 50-60 ГигаБайта от БакЪп-и..
    Аз съм я ползвал. Хубаво е обаче точно след преинсалацията на свеже операционна система да се направи бекъп файл на дял "С:", като се изключи пейдж файла, ако си с Windows, така че да заема по малко място. Бекъп файла се държи на някой от другите дялове на хард диска, като също така се записва буутващо СД за програмата.

значи правилно я ползвам (засега)

а иначе, ще ми обясниш ли долу-горе ако стане нещо, не дай си Боже, как се буутва от СиДи?

п.п. С виста съм.

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    значи правилно я ползвам (засега)

а иначе, ще ми обясниш ли долу-горе ако стане нещо, не дай си Боже, как се буутва от СиДи?

п.п. С виста съм.
    По същия начин, както когато си инсталираш операционна система! Чрез самата програма се създава буутващото CD. Потърси в настройките за тази опция! Ако някой път ти се наложи да въстановиш дял "С" от резервното копие, трябва да влезеш в Биоса (чрез бутон Del, или F1, или F2, или F8, или F12 - поне за тези се сещам в момента). След това трябва да настроиш поредността на буутване на устройствата. Би трябвало да изглежда ето така:

Тоест CD/DVD устройството на твоя компютър да е зададено като "First Boot Device", а хард диска като "Second" След това слагаш вече записания буутващ диск в CD-то и зареждаш "мини" версията на програмата. След това от опциите избираш местонахождението на резервното копие, от което ще въстановиш "С"-то и така...

Благодаря за подробното разяснение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си