- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Acronis True Image Home
Някой ползва ли тази програма, и ако да - доволен ли е от нея? Помага ли въобще, защото не ми се е налагало да буутвам чрез нея, а само ми заема 50-60 ГигаБайта от БакЪп-и..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Аз съм я ползвал. Хубаво е обаче точно след преинсалацията на свеже операционна система да се направи бекъп файл на дял "С:", като се изключи пейдж файла, ако си с Windows, така че да заема по малко място. Бекъп файла се държи на някой от другите дялове на хард диска, като също така се записва буутващо СД за програмата.Първоначално написано от JackSparrow
![]()
значи правилно я ползвам (засега)
а иначе, ще ми обясниш ли долу-горе ако стане нещо, не дай си Боже, как се буутва от СиДи?
п.п. С виста съм.
По същия начин, както когато си инсталираш операционна система! Чрез самата програма се създава буутващото CD. Потърси в настройките за тази опция! Ако някой път ти се наложи да въстановиш дял "С" от резервното копие, трябва да влезеш в Биоса (чрез бутон Del, или F1, или F2, или F8, или F12 - поне за тези се сещам в момента). След това трябва да настроиш поредността на буутване на устройствата. Би трябвало да изглежда ето така:Първоначално написано от JackSparrow
Тоест CD/DVD устройството на твоя компютър да е зададено като "First Boot Device", а хард диска като "Second"След това слагаш вече записания буутващ диск в CD-то и зареждаш "мини" версията на програмата. След това от опциите избираш местонахождението на резервното копие, от което ще въстановиш "С"-то и така...
![]()
Благодаря за подробното разяснение!