- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнаем какво да правим
Здравейтее!! Искам да ви помоля за съвет. От около 2 месеца ходя с едно всички знаем че като си хванеш гадже малко или ммног започваш за излизаш с неговата компания. И при мен така се случи. И неговите приятели до някаква степен станаха и мои. Има едно момиче от нашата вече компания което аз лично не познавам много добре и незнам мноого точно за какво точно става въпрос но знам че тя се е запознала с някакво момче и започнала да изпитва неща към него. Само че той я избягва, постоянно тя му звъни, когато тя отиде при него той ѝ казва аз трябва да тръгвам или пък ѝ казва отивам да правя тройка с някви мадами. Сега постоянно плаче. А вчера дори се опита да скочи през терасата или за малко да си отреже вените (хубаво че не ги е уцелила). Незнам какво да правя. Всички ѝ говорим но няма никакъв ефект. ПОМОЩ!!
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Освен да и покажа, къде са и вените, ква друга помощ мога да дам?
и ние к'во?
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ем не я иска,нищо не можете да направите
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тъкмо това щях да напиша.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми тя трябва сама да проумее, че не може да го има и толкова!! Какво можете да направите вие?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1 12 годишна пикла си харесала някое момче,то не й обръща внимание и тя вече е на ръба на отчаянието и ще скача през терасата и ще си реже вените...Първоначално написано от Paramour
![]()
Кажете й да се осъзнае стига глупости да не е тва последното момче на земята,бе??
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
[quote="theexplorer"]+1 12 годишна пикла си харесала някое момче,то не й обръща внимание и тя вече е на ръба на отчаянието и ще скача през терасата и ще си реже вените...Първоначално написано от Paramour
![]()
Кажете й да се осъзнае стига глупости да не е тва последното момче на земята,бе??
![]()
[/quote
До някъде съм съгласна с, но тя не е 12 годишна пикла![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)