.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Събирате ли стотинки?

Какво правите със стотинките, които ви връщат по магазините ? Имате ли събрани купища от стотинки ? Аз имам събрани около 200 лв на стотинки и в момента се чудя какво да си купя с тях.

Преброй ги и раздели,след което отиди в някой голям супермаркет,репче за вестници или в банката.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Е, то това ясно, ама се чудя дали да не събера повече и да си купя нещо голямо, което да ми е от полза, а не да ги харча за глупости. Все пак тези пари не се усещат и може да си правим доста добри подаръци веднъж в годината със събрани стотинки.

Супер фен Аватара на spopi
    Може още да събереш може да си купиш нещто не са малко парите и пак голямо може да си купиш.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Все пак искаш нещо.. ако тези 200лв те устройват си го купи, ако ли не събирай още.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    В портмонето си не държа стотинки Имам 2 касички, една за жълти и една за бели стотинки. Като се прибирам изпразвам джобчето със стотинки в тях ))

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    В портмонето си не държа стотинки Имам 2 касички, една за жълти и една за бели стотинки. Като се прибирам изпразвам джобчето със стотинки в тях ))
    И аз съм на същия принцип. Компютъра с който съм в момента го купих с такива пари. Сега мисля да събера за нов телевизор, но ще видим.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз ги пробутвам на майка ми, или в магазина А жълтите как ме дразнят.. :]]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Мразя стотинки Или в магазина си взимам някое шоколадче вместо рестото или нещо друго..
    Същото

Град
    around the world !
    Не държа много стотинки в мен (въпреки, че често са ми необходими), гледам да пробутам всичко нанякъде, така че - не, не събирам

Не знам как успявате да събирате стотинки. Моите мистериозно изчезват, винаги успявам да ги изхарча за нещо.

Ми.. като мразя да давам точни пари и винаги давам цели.. Така се налага почти винаги да ми връщат стотинки, които отиват в касата

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ох, готино звучи така да си събираш стотинки и накрая да преброиш някаква огромна сумичка. Но в момента имам не повече от 50 ст. на жълтички.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на king95
    И аз ще започна да събирам. Зарибихте ме с тези телевизори и компютри...
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Готино е. Стига да имаш желание и да забравяш за въпросните пари след като се озоват в касичката.

Голям фен Аватара на Seductress
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Охх и аз съм същата, чудя се какво да ги правя вече. От време на време си взимам стотинки, ама само от 50.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Чудно...200лв. аз събирам от месеци и имам 6лв.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не понасям жълти стотинки... попринцип ги давам на някого

Гледам първо от стотинките да се отърва. Много ги мразя
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

аз съм си ги разделил всички жълти по отделно,в момента имам около 10 лв само от по 1ст,30 лв от по 2ст а тея по 5 не съм ги преброил.
    Усмихни се,живота е кофти

А какво ще кажете за ТОВА

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Бах тая покупка

не завиждам на касиерите :P
    Усмихни се,живота е кофти

Мега фен Аватара на ameli
    Хах, някой си беше платил сметките от стотици левове с дребни стотинки

Моите си седят в протмонето, като имам книжни пари първо харча тях, а после и монетките
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз си слагам жълтите в една капачка от лак за коса и като закъсам за цигари..
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си