- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събирате ли стотинки?
Какво правите със стотинките, които ви връщат по магазините ? Имате ли събрани купища от стотинки ? Аз имам събрани около 200 лв на стотинки и в момента се чудя какво да си купя с тях.
Преброй ги и раздели,след което отиди в някой голям супермаркет,репче за вестници или в банката.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Е, то това ясно, ама се чудя дали да не събера повече и да си купя нещо голямо, което да ми е от полза, а не да ги харча за глупости. Все пак тези пари не се усещат и може да си правим доста добри подаръци веднъж в годината със събрани стотинки.![]()
Може още да събереш може да си купиш нещто не са малко парите и пак голямо може да си купиш.![]()
Все пак искаш нещо.. ако тези 200лв те устройват си го купи, ако ли не събирай още.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Първоначално написано от rali4ka91
И аз съм на същия принцип. Компютъра с който съм в момента го купих с такива пари. Сега мисля да събера за нов телевизор, но ще видим.
![]()
Аз ги пробутвам на майка ми, или в магазинаА жълтите как ме дразнят.. :]]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не държа много стотинки в мен (въпреки, че често са ми необходими), гледам да пробутам всичко нанякъде, така че - не, не събирам![]()
Не знам как успявате да събирате стотинки. Моите мистериозно изчезват, винаги успявам да ги изхарча за нещо.
Ми.. като мразя да давам точни пари и винаги давам цели..Така се налага почти винаги да ми връщат стотинки, които отиват в касата
![]()
Ох, готино звучи така да си събираш стотинки и накрая да преброиш някаква огромна сумичка.Но в момента имам не повече от 50 ст. на жълтички.
I'm inlove with a criminal...
И аз ще започна да събирам. Зарибихте ме с тези телевизори и компютри...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Готино е.Стига да имаш желание и да забравяш за въпросните пари след като се озоват в касичката.
![]()
Охх и аз съм същата, чудя се какво да ги правя вече. От време на време си взимам стотинки, ама само от 50.Първоначално написано от rali4ka91
![]()
Чудно...200лв. аз събирам от месеци и имам 6лв.![]()
не понасям жълти стотинки... попринцип ги давам на някого![]()
Гледам първо от стотинките да се отърва. Много ги мразя![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
аз съм си ги разделил всички жълти по отделно,в момента имам около 10 лв само от по 1ст,30 лв от по 2ст а тея по 5 не съм ги преброил.
Усмихни се,живота е кофти
А какво ще кажете за ТОВА![]()
![]()
![]()
не завиждам на касиерите:P
Усмихни се,живота е кофти
Хах, някой си беше платил сметките от стотици левове с дребни стотинки![]()
Моите си седят в протмонето, като имам книжни пари първо харча тях, а после и монетките![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз си слагам жълтите в една капачка от лак за коса и като закъсам за цигари..![]()
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..