Здравейте! Моята история започва така:
Купон за РД на една приятелка, там се запознах с един и след известна доза алкохол бяхме "заедно". Пича обаче си наби в главата, че има нещо между нас и вече близо месец не ме оставя на мира. Звъни ми, преследва ме едва ли не, опитва се да ми държи сметка къде ходя и какво правя Как ли не го рязах, какво ли не му казах .. опитах по - нежния начин с намеци, не ме отрази, опитах и по - грубия начих, заявих му, че не искам да го виждам и че между нас никога нищо не е имало, пред приятели те му. И той пак си знае неговото. Споделих с едно момче за проблема ми (да го наречем Ж.) и той ми предложи да го представя като мое гадже. ОК всичко мина добре тоя досадник ме остави на мира, но се появиха много противоречиви чуства към Ж. Искам да прекарвам времето си с него, изпитвам нужда да го виждам, открих в него черти от характера му, които не бях забелязвала до сега. Държи се с мен идеално, винаги е насреща, винаги ме защитава страхотен е Знам само, че той е мъж на място от всяка страна и ще ми е идеално с него .. Според вас съществува ли идеалния/ната или просто съм заслепена
Много съм объркана незнам как да постъпя, дали да му кажа какво чувствам или да изчакам. Снощи ми писа смс, че групата му ще свирят довечера и иска да съм там, а след това искал да поговорим .. Ще откача, незнам к'во да правя ..